Altınay: Katlı otopark ve özel idare binasını yıkacağız

CHP Menteşe Belediye Başkanı aday adayı Mehmet Altınay “ Kurşunlu Camiinin bulunduğu meydanı büyüteceğiz. Katlı otopark ve özel idare binasını Büyükşehir belediyesi ile yıkıp büyük bir meydan yapacağız. Bu yerlerin...

Altınay: Katlı otopark ve özel idare binasını yıkacağız

CHP Menteşe Belediye Başkanı aday adayı Mehmet Altınay “ Kurşunlu Camiinin bulunduğu meydanı büyüteceğiz. Katlı otopark ve özel idare binasını Büyükşehir belediyesi ile yıkıp büyük bir meydan yapacağız. Bu yerlerin altını da otopark yapacağız” dedi.

CHP Menteşe Belediye Başkanı aday adayı Mehmet Altınay Muğla’da görev yapan gazeteciler ve köşe yazarlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya gazetecilerin yanı sıra İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Şimşek ve Salih Ercan’ın yanı sıra Mehmet Altınay’ın ekip arkadaşları katıldı. CHP Menteşe Belediye Başkanı aday adaylı Mehmet Altınay “ Muğla CHP merkez ilçesinde belediye başkan aday adaylığının startını vermiş bulunmaktayız. Halil İbrahim Saguş, emekli öğretmen arkadaşımız Şerif Şavk, Ertuğrul Aladağ mimar, Salih Ercan, Canan Ercan ve yine il genel meclisi üyeleri arkadaşlarımızın devamında da İbrahim Şimşek, Serdar Şatırlar ve Osman Uslu arkadaşımız aramızda” dedi.

CHP Menteşe Belediye Başkanı aday adayı Mehmet Altınay “ Muğla’nın Cumhuriyet Meydanından başka bir meydanı yok. Belediye başkanı seçilirsem Muğla’ya ve kent dokusuna uygun bir meydan yaratacağız. Kurşuncu Camii’nin bulunduğu alanı genişleteceğiz. Başta katlı otopark ve özel idare binalarını yıkacağız. Bu bölgeye Muğla’ya yakışır bir meydan yapacağız. Yıkacağımız bu iki yerin altına otopark yapacağız. Cumhuriyet Meydanıyla Kurşunlu Camisinin bulunduğu meydanı bileştireceğiz. Bu meydanın etrafına kent dokusuna uygun iş yerleri yapacağız. Kurşunlu Camii ve etrafında vatandaşlarımızın oturabileceği, çayını kahvesini içebileceği alanlar oluşturacağız” dedi.

CHP’den Menteşe Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ismi geçen Mimar Ertuğrul Aladağ düzenlenen kahvaltıda niçin aday adayı olmadığını ve Mehmet Altınay’ın belediye meclis üyesi adayı olduğunu açıkladı. Mimar Ertuğrul Aladağ “ Ben geçen seçimlerde DSP’den Belediye Başkan adayı oldum. Politika yapmak için en uygun partinin CHP olduğuna karar verdim. Ve ben Mehmet Altınay’ın adaylığını açıkladığı anda ben kararımı verdim. Benim bu insana destek vermem gerekiyor. Çünkü adaylıklarını açıklayanlar arasında tek farklı söylemde bulunan, yani özellikle bizim için gezi parkı anlamında bir içerik taşıyan eski garaj meselesine açıkça değinen ve eleştirel bakan ve adaylık konuşması sırasında Muğla’ya gelecek bir vizyon katabilecek bir his yakaladım konuşmasında. Yıllardan beri ticaretle uğraşmasına rağmen onu, eski örgüt yapısından ve devrim yapısından hatırlayanlar var. Yani yatırımcı ve iktisatçı veya kapital dünyanın içinde anılmıyor. Mehmet Altınay’ın mütevazı bir başkan olabileceğini gördüm çünkü politika yapmıyor ve içten davranıyor. Bundan dolayı benim gibi bir insana ihtiyacı olduğunu düşündüm” dedi.

Bu haber toplam 119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.