Altgeçit sorununa yazılı tepki!

Milas’ta altgeçit sorunu nedeniyle yaşanan trafik kazalarından oldukça huzursuz olan vatandaşlar, geçitte yaşanan temizlik sorununa duvar yazılı tepki gösterdiler.Milas’ın sahip olduğu tek altgeçitte yaşanan sorunlara vatandaştan...

Altgeçit sorununa yazılı tepki!

Milas’ta altgeçit sorunu nedeniyle yaşanan trafik kazalarından oldukça huzursuz olan vatandaşlar, geçitte yaşanan temizlik sorununa duvar yazılı tepki gösterdiler.

Milas’ın sahip olduğu tek altgeçitte yaşanan sorunlara vatandaştan tepki geldi. 23 Nisan Bulvarında bulunan ve neredeyse kullanılamaz durumdaki altgeçidin hali mahalleliyi çileden çıkarmaya devam ediyor. Altgeçitte aydınlatma sistemi ve güvenlik kamerası bulunmamasını eleştiren vatandaşlar, altgeçitte yaşanan kirliliğe dikkat çekmek için duvarlara yazı yazdı. Altgeçidi kirletenlere hitaben yazılan yazıda “Burayı kirleten lanetlenmiştir! Altgeçidi temiz tutmayana Allah lanet etsin!” ifadeleri yer alıyor.

Vatandaştan çözüm desteği…

Bakımsızlığı nedeniyle kullanılamayan ve bu nedenle vatandaşları karayolundan geçmeye sevk eden altgeçit kazalara davetiye çıkarıyor. Bu nedenle oldukça tedirgin olan vatandaşlar yetkililerin biran önce gereken önlemleri almasını istiyorlar. Altgeçidin yan tarafında market işletmeciliği yapan ve çözüme seve seve destek olmak istediğini ifade eden Ali Mehmet Yüksel, dükkanında kullanmadığı bir güvenlik kamerasının altgeçide takılmasını istiyor. Yardım talebini muhtara da ilettiğini belirten Yüksel; “Altgeçitteki sorunlar hepimizi çok üzüyor. Burada yaşanan kazalar bizim canımızı yakıyor. Altgeçit kullanılabilir olsaydı birçok vatandaşımız karayolundan geçmezdi ve bu üzücü kazalar yaşanmazdı. Ben ve mahalleli bu konuda gereken maddi manevi desteği vermeye hazırız. Şuan kullanmadığım bir güvenlik kamerası var bu altgeçide takılabilir.” dedi.

Öte yandan vatandaşların birçoğu geçişler için bakımsız altgeçit yerine, birçok kazanın yaşandığı tehlikeli karayolunu kullanıyor.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.