Altaş ziyaretlerini sürdürüyor

11 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak olan Muğla Ticaret Odası Seçimleri hazırlıkları aralıksız devam ediyor. Bülent Karakuş ve Sefa Altaş’ın başkanlık için yarışacağı seçim öncesi her iki aday da bundan sonraki yapacakları...

Altaş ziyaretlerini sürdürüyor

11 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak olan Muğla Ticaret Odası Seçimleri hazırlıkları aralıksız devam ediyor. Bülent Karakuş ve Sefa Altaş’ın başkanlık için yarışacağı seçim öncesi her iki aday da bundan sonraki yapacakları plan ve projelerini anlatıyor. Muğla için ne iyi  ve ne doğru ise o yönde çalışmalarımızı sürdüreceğiz diyen Altaş; “Benim Muğla Ticaret Odası Başkanılığına aday olmam dak i amaç, Muğla için daha ileri nasıl gidebiliriz, genç iş adamlarına nasıl destek verebiliriz ve esnafı nasıl kalkındırabiliriz diye hedefleri belirlemek ve bunları hayatı geçirmek. Tüm Türkiye’de teknolojinin ilerlemesi ve bazı yatırımcıların çoğalması ile gelişen ülkemizde bende Muğla için nasıl faydalı işler yapabilirim diye düşündüm. Bir çok proje var kafamda. Onları hayata geçirmek ve Muğla’yı ileriye götürmek hedefim. Maddi manevi, gençlerin, iş adamlarının, esnafın ve bütün Muğla halkının yanında oldum ve bundan sonraki süreç te de yanında olmaya devam edeceğim. Ben bir iş adamı olarak sıfırdan kendi ayaklarımın üzerinde durdum. Benim gibi yüzlerce insanın da yanında olacağım ve onlara destek vereceğim” dedi.

Seçim öncesi esnafları tek tek ziyaret eden Altaş; “Beklentilerinizi ve isteklerinizi değerlendireceğim. Şu ana kadar EKİP limited şirketi olarak kendi işimin dışında da bir çok projede yer aldım ve esnafın her zaman yanında oldum. Bundan sonraki süreçte tamamen esnafların istekleri ve doğrularını dikkate alarak hareket etmeye devam edeceğim. Seçildiğim taktirde, küçük büyük öğrenci ev hanımı demeden toplumun bütün kişilerine ulaşacağım ve kapımı herkese açık tutacağım. İsteyen her kesimden insan benimle birebir konuşacak ve bazı projeleri fikir alışverişinde bulunarak birlikte karar vereceğiz. Burada önemli olan Muğla’nın daha ileriye gitmesi. Muğla için geleceğe yönelik projelerin üretilmesi önemli” diye konuştu.

Ülkemizin gelişmesi, ilerlemesi, çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe sahip olmasının herkesin ortak isteği olduğunu vurgulayan Altaş şunları söyledi: “Geleceğimizin temsilcileri çocuklarımızın eğitimi için ne gerekiyorsa üzerime düşen görevi şu ana kadar yaptım bundan sonraki süreçte de yapmaya devam edeceğim. Yalnızca Muğla Ticaret Odası’nın kapsamında yapılan ve yapılacak olan işler değil, Muğla’yı kapsayan bütün işler ve projelerde ben vardım ve bundan sonrada ben olacağım. Her zaman yeni projeler ve fikirlere önem verilmeli ve o doğrultuda çalışmalar yapılmalı. Esnafın bir çok alanda bir çok beklentileri ve sıkıntıları var. İmkanlarım doğrultusunda esnafların, gençlerin, genç işadamlarının yanında olmaya devam edeceğim”

Muğla Ticaret Odası Başkanlığına seçildiği taktirde yine en küçük esnaftan en büyük işletmeciye kadar görüşmelerinin devam edeceğini söyleyen Altaş; “Kapım her zaman her kese açık. Muğla için en iyisi ne ise o doğrultuda çalışıp yeni projeleri hayata geçireceğim. Kendi imkanlarımı sonuna kadar kullanacağım. Devletimiz için, Türkiye için Muğla için her zaman her yerde en iyi çalışmaları hayata geçireceğim” dedi.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.