Altaş: Kötekli’yi birlikte yöneteceğiz

Kötekli Mahallesi Muhtar Adayı Eciman Altaş Kötekli halkının gençleri ile bir araya geldi. Altaş, düzenlediği yemekte Kötekli Mahallesinin sorunlarını yakından bildiğini belirterek, “Kötekli Mahallesini hep birlikte, beraber...

Altaş: Kötekli’yi birlikte yöneteceğiz

Kötekli Mahallesi Muhtar Adayı Eciman Altaş Kötekli halkının gençleri ile bir araya geldi. Altaş, düzenlediği yemekte Kötekli Mahallesinin sorunlarını yakından bildiğini belirterek, “Kötekli Mahallesini hep birlikte, beraber yöneteceğiz” dedi.

Kötekli Mahallesi Muhtar Adayı Muğla’nın tanınmış simalarından Altaşlar Yapı Market Sahibi Eciman Altaş,  “Adaylık için çevremden ve Kötekli halkından çok destek gördüm. Hem bana duyulan bu güven, hem de Mahallemize hizmet etmek için aday oldum. Kötekli doğumlu, evli ve 2 çocuk babasıyım.  44 yıldır Kötekli Mahallesinde yaşıyorum. Dolayısıyla Kötekli Mahallesinin sorunlarını ve ihtiyaçlarını benden daha iyi kimse bilemez. Mahallemizi hep birlikte yöneteceğiz. Sevgi, saygı ve karşılıklı güvene dayalı hizmet vereceğiz. Kapımız herkese açık olacak. Muhtarlık partiler üstü bir hizmettir. O nedenle parti ayrımı yapmaksızın mahallemizin sorunlarını birlikte çözeceğiz. Belediye ile Mahalle arasında köprü kuracağız. Mahallemizi örnek bir mahalle yapmak için gereken her kapıyı çalacağız. Kötekli Mahallesi Üniversitemiz ile birlikte her geçen gün büyüyor, gelişiyor. Öğrenci kardeşlerimizin sorunlarını çok yakından biliyorum. Geçtiğimiz günlerde verdiğim davette gençlerle, öğrenci kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Sorunlarını, problemlerini dinledik. Muhtar olduğumuzda bu sorunlara birlikte çözüm bulacağız. Çözüm için yasalar çerçevesinde her kapıyı çalacağız ” dedi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.