Altaş: Kötekli’ye hizmet için varız

30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Muğla’nın Kötekli Mahallesinden muhtar adaylığını açıklayan  Eciman Altaş, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Kötekli mahallesinde bulunan iş yerlerini...

Altaş: Kötekli’ye hizmet için varız

30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Muğla’nın Kötekli Mahallesinden muhtar adaylığını açıklayan  Eciman Altaş, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kötekli mahallesinde bulunan iş yerlerini tek tek ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen muhtar adayı Eciman Altaş ve ekibi hem vatandaş hem de esnafla sohbet edip taleplerini dinledi.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarına hız verdiklerini söyleyen Eciman Atlaş, ‘’Çıktığımız bu yolda mahallemizin iyiliği ve güzelliği için sorunları çözmek için ben ve arkadaşlarım azimliyiz’’ dedi.

Atlaş, ‘’Sevgili mahalle fertlerimiz bize bu yetkiyi layık görürse,  mahallenin aksayan hizmetlerini hızlı ve ısrarcı bir şekilde sorumlu makamlara taşıyacağız ve mahalle için bütün gücümüzle çalışacağız. Herkesin görüşüne saygı duyup, sevgi ve saygıyla tüm halkımızı kucaklayacağız. Mahallemiz için iyi olacak, bütün mahalle halkının görüşünü alıp ortak karar vereceğiz dedi.

Kötekli Mahallesinin sorunlarını yakından bildiğini belirten, muhtar adayı Eciman Altaş,  “Muhtar seçildiğim takdirde ekibimle hizmet için çalışacağız, Kapımız herkese açık olacak” dedi.

Kötekli  Mahallesi için hedeflerinin büyük olduğunu, mahalle sakinlerini yaşam kalite standartlarının üzerine çıkaracağını belirten Eciman Altaş  “Azalarım; Bayram Geben, Tufan İşeri, Süleyman Turhan, Ersin Sevinç, Emin Demir, Özay Altaş, Feyzullah Gür, Süleyman Acar ve ben mahallemizin daha iyi bir şekilde yaşanılabilir hale gelmesi için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Muhtar adayı Eciman Altaş’ı esnaf ziyaretinde işadamlarından Sefa Atlaş, Halil Altaş, Ramazan Altaş ve azalar yalnız bırakmadı.

Bu haber toplam 169 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.