Alper'den büyük çağrı

DP İl Başkanı Zekai Alper kongrede tekrar seçilerek güven tazelede. DP Muğla İl Başkanı Zekai Alper,  eski parti üyelerine, başka partiye geçenlere ve DP’ye küs olanlara seslenerek “Yuvanıza geri dönün”dedi.DP Muğla...

Alper'den büyük çağrı

DP İl Başkanı Zekai Alper kongrede tekrar seçilerek güven tazelede. DP Muğla İl Başkanı Zekai Alper,  eski parti üyelerine, başka partiye geçenlere ve DP’ye küs olanlara seslenerek “Yuvanıza geri dönün”dedi.

DP Muğla İl Başkanlığı, Özel İdare Toplantı Salonu’nda 11. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongreye DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, İl Başkanı Zekai Alper, Merkez İlçe Başkanı Abdullah Eskihisarlı, BBP İl Başkanı Harun Akın, Yörük Obaları Derneği Başkanı Orhan Akça ile çok sayıda partili katıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Zekai Alper, üyelerden aldığı oyla güven tazeledi.

DP’nin her geçen gün gücüne güç kattığını belirten Alper, “Kırat her geçen gün yaralarını sarıyor ve hızla gücüne güç katıyor” dedi. Eski DP’lilerede çağrıda bulunan Alper, “Maalesef dini bayramlarımızda bir bütünlüğümüz var ama Bu milli bayramlarda bu iktidar döneminde Milli bayramlarda Türk’üz demek ve milli bayramları kutlamak biraz zorlaştı. Onun için Milli bayramları doya doya yaşamak isteyen diğer partilere gitmiş bütün arkadaşlarımıza da bu vesileyle yuvalarına DP geri çağırıyor ve davet ediyorum” dedi.

Mevcut Başkan Zekai Alper’in oluşturduğu yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

“İsmet Köse, Ayten Arslan, İsmail Ökten, Nazmi Yaşar, Arife Gönül Serger, Nurettin Mutlu, Turgut Karaca, Mustafa Atasever, Neşat Tirimoğulları, Selahattin Birgili, Güneri Çimen, Süleyman Yıldız, Sadıka Üstündağ, Tolga Tan Demir, Nevzat Baş, Cenk Şahbudak, Selma Girginer, Yusuf Yıldız, Menderes Öztürksoy, Mehmet Koçer, Rafet Bözoğlu, Hulusi Özcan, Murat Şaşmaz, Ali Korkmaz, Hasan Sezer, Kadri Uslu, Nasuh Kaya ve Şenol Akçay.”

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.