Alparslan TÜRKEŞ turnuvası tamamlandı

MHP’nin Kurucu ve efsanevi lideri merhum Alparslan Türkeş’ın anısına Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Muğla İl Başkanlığı tarafından geleneksel olarak  düzenlenen Futbol Turnuvası’nın bu yıl 5’incisi...

Alparslan TÜRKEŞ turnuvası tamamlandı

MHP’nin Kurucu ve efsanevi lideri merhum Alparslan Türkeş’ın anısına Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Muğla İl Başkanlığı tarafından geleneksel olarak  düzenlenen Futbol Turnuvası’nın bu yıl 5’incisi gerçekleştirildi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi fakülteleri futbol takımlarının katıldığı ve yaklaşık 1 ay süren turnuvanın final maçı geçtiğimiz Cuma akşamı Santra Park tesislerinde yapıldı. Final maçına ve ödül törenine Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz, ilçe ve belde ocak başkanları, MHP Muğla İl Başkanı Osman Güven, il yönetim kurulu üyeleri, MHP Muğla Merkez İlçe Başkanı Bayram Koyuncu, Fethiye İlce Başkanı Hamdi Gürbüz,  Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Üniversite Öğretim Görevlileri, çok sayıda partili ve ülkücü gençler katıldı.

Turnuvanın final maçı İİBF (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)  Futbol Takımı ile BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu) Futbol Takımı arasında geçti. Oldukça çekişmeli geçen maçın sonunda gülen taraf  BESYO takımı oldu. Rakibini 11-6 gibi açık bir farkla yenen BESYO Futbol Takımı kupaya ulaştı. Maçın bitiş düdüğünün ardından kupa törenine geçildi. Şampiyon takım kupasını Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın elinden aldı. Ayrıca dereceye giren takımların madalyalarını ve katılım belgeleri de MHP İl Başkanı Osman Güven ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Eren Akdeniz tarafından verildi.  Turnuva boyunca mücadele eden takımların seyircileri de saha kenarından takımlarına destek verdiler. Turnuvanın gol krallığını ise Eğitim Fakültesi Futbol Takımı’ndan 38 gol ile Hakan Pala elde etti.

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz, turnuva boyunca katılım gösteren takımlara ve sporcular ile turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Akdeniz, geleneksel hale getirdikleri bu turnuvanın bundan sonraki yıllarda da daha büyük ve artan katılımlar devam edeceğini bildirdi. Akdeniz, “ Gençlerimizin bedensel ve fikirsel eğitimlerine önem veriyoruz. Gençlerimizin alkol, sigara ve benzeri gibi insan sağılığına olumsuz etkiler yaratan alışkanlıklardan uzaklaşmaları için benzeri etkinliklerimiz aralıksız olarak sürüyor ve sürecek “dedi.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.