Alparslan Türkeş Futbol Turnuvası başladı

Bir Muğla Ülkü Ocakları klasiği haline gelen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Alparslan Türkeş Halı Saha Futbol Turnuvaları”nın 5.’si başladı.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne bağlı Fakülte ve Yüksek Okul...

Alparslan Türkeş Futbol Turnuvası başladı

Bir Muğla Ülkü Ocakları klasiği haline gelen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Alparslan Türkeş Halı Saha Futbol Turnuvaları”nın 5.’si başladı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne bağlı Fakülte ve Yüksek Okul öğrencileri arasında düzenlenen “5. Alparslan Türkeş Halı Saha Futbol Turnuvası”na, Santra Park Spor Tesisleri ev sahipliği yapıyor.

Turnuvanın amacının gençlerimizi sportif ve kültürel etkinliklere yöneltmek olduğunu ifade eden Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz: “Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizin alkol, uyuşturucu, sigara vb. kötü alışkanlıklarala sarmalandığı ve aynı zamanda toplumumuzun birlikte hareket etme duygusundan uzaklaşarak giderek ferdiyetçi bir yapıya büründüğü şu günlerde, bu tür sportif ve kültürel etkinlikler yapmayı önemsiyoruz. Aynı zamanda hareketimizin kurucusu Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ismini de yad ediyoruz.” dedi.

A ve B Grubu olarak iki kategoride organize edilen turnuva; grup maçlarının ardından yarı final ve final müsabakaları ile devam edecek. Turnuvanın final müsabakası öncesi ise özel hazırlıklar yapılıyor.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.