Alman Konsolos’un ziyaretleri sürüyor

Almanya'nın İzmir Konsolosu Margit Haberle, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün’ü makamında ziyaret etti.Almanya İzmir Konsolosu Margit Haberle, Bodrum’da ki ziyaretlerine devam ediyor. Haberle ilk olarak Kaymakam Mehmet Gödekmerdan’ı...

Alman Konsolos’un ziyaretleri sürüyor

Almanya'nın İzmir Konsolosu Margit Haberle, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün’ü makamında ziyaret etti.

Almanya İzmir Konsolosu Margit Haberle, Bodrum’da ki ziyaretlerine devam ediyor. Haberle ilk olarak Kaymakam Mehmet Gödekmerdan’ı makamında ziyaret etmişti. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u da ziyaret eden Haberle’nin son durağı İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Haberle Bodrum’da ki ziyaretlerine devam ettiğini belirterek “Bodrum bizim için çok büyük bir önem taşımakta çünkü çok fazla Alman vatandaşı yaşıyor. Bodrum’da çok iyi ilişkilerimiz var. Biz bu ilişkilerimizi daha da geliştirmek istiyoruz. Dolayısıyla ziyaretlerimize devam ediyoruz. İlişkilerimizi güçlendirmek anlamında bu gibi ziyaretler çok önemli. Bugünde Emniyet Müdürü Ömer Akgün’ü ziyaret edip tanıştık” dedi.

Emniyet Müdürü Ömer Akgün ise İzmir Alman Konsolosunun ziyaretinden memnun olduğunu dile getirerek, “Alman ve Türk toplumları arasında tarihsel geçmişe dönük ciddi bir bağ ve bağlantımız var. Bu manada bizi de ziyaret etmesinden dolayı büyük onur ve şeref duyduk. Kendisiyle Turizmin gözbebeği olan Bodrum’da daha ziyadesiyle turizm ve turistler içerisindeki güvenlik boyutunda karşılıklı neler yaşıyoruz , daha iyi gidiş adına neler yapılabilir hususunda da bu ziyaretin verimli olması için karşılıklı paylaşımlarımız oluyor” diye konuştu.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.