Alman Belgeselci kayboldu

Fethiye ilçesine Likya Yolu Belgesel çekimi ön araştırması için gelen Alman vatandaşı Bernd Girrbac (58), Fethiye’nin Aktaş mevkiinde kayboldu. Alman belgeselcinin bulunması için AKUT, Jandarma, Orman ekipleri ve vatandaşlar seferber...

Alman Belgeselci kayboldu

Fethiye ilçesine Likya Yolu Belgesel çekimi ön araştırması için gelen Alman vatandaşı Bernd Girrbac (58), Fethiye’nin Aktaş mevkiinde kayboldu. Alman belgeselcinin bulunması için AKUT, Jandarma, Orman ekipleri ve vatandaşlar seferber oldu.

Edinilen bilgiye göre, iki gün önce Fethiye’ye eşi Elke ile birlikte gelen Allan belgeselci Bernd Girrbac, Fethiye’de Uzunyurt Mahallesi'ndeki bir pansiyona yerleşti. Pansiyondan dün saat 12.00 sıralarında ayrılan Girrbac, saat 14.00 gibi eşini telefonla arayarak kaybolduğunu ve Aktaş mevkiinde eşi ile buluşmak için görüştü. Eşi Elke Girrbac, eşi tarafından tarif edilen yere geldiğinde eşini bulamadı. Telefonla eşini aradı. Telefon çalmasına rağmen eşi cevap vermedi. Alman belgeselcinin durumu jandarmaya bildirildi. Dün akşam saatlerine kadar yapılan arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

Bugün sabah saatlerinde AKUT’dan yardım istendi. AKUT tarafından öğle saatlerine kadar yapılan arama çalışmalarından da sonuç alınamaması üzerine Orman Bölge Müdürlüğü helikopteri ile havadan yapılan arama çalışmaları da sonuçsuz kaldı. Son çare olarak Jandarma takip köpeği çağrılarak elbisesi koklattırılan Alman belgeselcinin arama çalışmaları Jandarma takip köpeği tarafından devam ediyor.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.