Alkolü fazla kaçırınca kuyuya düştü

Fethiye'de atıl durumdaki su kuyusuna düşen kişi polis ve sağlık görevlilerini saatlerce uğraştırdı. Aşırı alkollü olduğu belirtilen şahıs polis görevlilerinin “sana şarap alacağız. Elini ver çıkaralım” sözlerinin...

Alkolü fazla kaçırınca kuyuya düştü

Fethiye'de atıl durumdaki su kuyusuna düşen kişi polis ve sağlık görevlilerini saatlerce uğraştırdı. Aşırı alkollü olduğu belirtilen şahıs polis görevlilerinin “sana şarap alacağız. Elini ver çıkaralım” sözlerinin ardından kuyudan çıkarılırken hafif yaralı şahıs daha sonra Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı.

Aksazlar Koyu mevkine arkadaşıyla birlikte gezmeye giden Hasan Uçar (71), Alkolünde etkisiyle atıl durumdaki su kuyusunun açık olan kapağını fark etmeyerek içine düştü. Kuyuda mahsur kalan Hasan Uçar’ın arkadaşının haber vermesiyle olay yerine gelen polis ve 112 Acil ekipleri, Uçar'ı kuyudan çıkarmak için dakikalarca dil döktüler. Polis ve çevredeki vatandaşlar Hasan Uçar’a “sana şarap alacağız. Elini ver çıkaralım” deyince Uçar düştüğü kuyudan çıkarılabildi. 112 Acil Sağlık Ekibinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Uçar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, başka vatandaşların su kuyusuna düşmemesi için çevrede güvenlik önlemi aldı.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.