Alkollü sürücülere ceza yağdı

Fethiye’de geçtiğimiz 2012 yılı içinde 422 sürücüye alkollü araç kullanmaktan cezai işlem uygulandığı, 2 bin 374 aracın da trafikten men edildiği bildirildi.Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık Başkomiser...

Alkollü sürücülere ceza yağdı

Fethiye’de geçtiğimiz 2012 yılı içinde 422 sürücüye alkollü araç kullanmaktan cezai işlem uygulandığı, 2 bin 374 aracın da trafikten men edildiği bildirildi.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık Başkomiser Reşat Eldemir’in Emniyet Amirliğine terfi etmesi nedeniyle düzenlenen kahvaltılı toplantıda yaptığı açıklamada 2012 yılı içinde Fethiye’de en fazla ihlal edilen trafik kuralının park yasağı olduğunu, 21 bin 308 araç ve sürücü kontrolü yapıldığını, bunlardan 8 bin 693'üne trafik kurallarını ihlal ettikleri gerekçesi ile 1 milyon 307 bin 825 TL para cezası kesildiğini söyledi.

Düzenlenen kahvaltılı toplantıya Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık, Müdür yardımcıları ve Fethiye Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Hakan Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri katıldılar. Toplantıda Trafik Büro Amiri Baş Komiser Reşat Elidemir’in Amirlik Rütbesine terfi etmesi nedeniyle Rütbesini Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ile derneğin yönetim kurulu üyesi Mehmet Koyuncu birlikte taktılar. Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık 2012 yılı içerisindeki icraatlarla ilgili bilgiler de aktararak Fethiye’de geçtiğimiz son bir yıl içinde 4 Bin 802 aracın tescil kayıt işleminin yapıldığını, Fethiye’deki kayıtlı araç sayısının 89 Bin 17’ye yükseldiğini, motosiklet sayısının da 31 Bin 277 olduğunu belirtti. Kocabıyık, ayrıca 2012 yılı içerisinde ilçede 869 trafik kazası meydana geldiğini, 570 tanesinin yaralamalı, 299 tanesinin maddi hasarlı trafik kazası olarak kayıtlara geçtiğini, ölümlü trafik kazası meydana gelmediğini, trafik kazalarında toplam hasar miktarının 1 Milyon 872 TL olduğunu, 422 sürücüye de alkollü araç kullanmaktan cezai işlem uygulandığını sürücü belgelerinin de geçici olarak geri alındığını söyledi. Kocabıyık, 2012 yılında 2 bin 374 aracın trafikten men edildiğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 170 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.