Alkollü kadın seferber etti

Fethiye’de erkek arkadaşıyla tartışıp alkol alarak kayalıklara çıkan bir kadın intihar etmek istedi.Polis ve sağlık görevlileri alkollü kadını ikna etmek için uzun süre çaba sarfettiler.Fethiye’de yaşayan 29 yaşındaki...

Alkollü kadın seferber etti

Fethiye’de erkek arkadaşıyla tartışıp alkol alarak kayalıklara çıkan bir kadın intihar etmek istedi.Polis ve sağlık görevlileri alkollü kadını ikna etmek için uzun süre çaba sarfettiler.

Fethiye’de yaşayan 29 yaşındaki Eda G. isimli  kadın 60 yaşındaki erkek arkadaşı Vedat G. İle tartıştıktan sonra Ölüdeniz yolundaki Oluklu mevkiinde yaklaşık 20 metre yüksekliğindeki kayalıklara çıkarak çevreye bağırmaya başladı. Ormanlık alanda dere üzerindeki kayalıklarda “Vedat gelsin” diye bağıran Eda G. Kimsenin yanına yaklaşmamasını istedi. Çevredeki vatandaşlar Polis imdat 155'i arayarak intihara teşebbüs etmek isteyen Eda G.‘nin bulunduğu yerden kurtarılmasını istediler. Polis ve 112 Acil Ambulans ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Polis daha önce ormanı ateşe vermek suçu ile yakalayıp adliyeye sevk ederek tutuklanıp cezaevinde de yatan Eda G.yi kayalıklardan indirmek için adeta yalvarırken alkollü olduğu iddia edilen kadın “ Vedat gelsin” diye bağırmayı sürdürdü. Sık sık aynı şekilde bağıran Polis ve sağlık görevlilerinin yanına yaklaşmamasını isteyen Eda G. Sağa sola hakaret ederek kendini aşağı atacağını belirtti.

Yaklaşık yarım saat boyunca polise ve diğer görevlilere direnen ayağında ayakkabı da bulunmayan kadın çığlıklar atmayı sürdürdü.

112 Acil sağlık görevlisi iki kişi Eda G.’nin bulunduğu yere tırmanmaya başladı. 112 acil sağlık görevlileri Eda G. ye yaklaşıp üzerine atlayarak yakaladılar. Polis ekipleri de kısa sürede kadının bulunduğu yere çıktılar. Çığlıklar atan kadının direnmesine rağmen polisler kadını bulunduğu yerden indirip 112 acil ambulansın sedyesine yatırmayı başardılar. Polislere devamlı direnen alkollü kadın sedyeye bağlanarak durdurulabildi. Eda G. ambulansla Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.