Alkol yasağı turizmi olumsuz etkileyecek

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız turizm bölgelerinde alkol satışı yapan market ve işletmelerin alkol yasağıyla birlikte gelirinin düşeceğini söyledi. Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı...

Alkol yasağı turizmi olumsuz etkileyecek

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız turizm bölgelerinde alkol satışı yapan market ve işletmelerin alkol yasağıyla birlikte gelirinin düşeceğini söyledi. 

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız, alkolün belirli koşullar altında satılmasının hem iyi hem de kötü yanı olduğunu savundu. Ayyıldız, “Marmaris ve Muğla turizm bölgesidir. Turizm bölgesinde yasak olan her şey geliri engeller. Esnaf ve sanatkarımızın zaten geliri yok. Bu şekilde daha da düşecektir" dedi.

Ayyıldız, “Alkollü içkiler dinimizde ne kadar yasak olsa da biz turizm bölgesindeyiz alkollü içeceklerin satışının sınırlandırılması esnafın gelirini düşürecektir. Alkolün Marmaris’te yasaklanmasını esnaf ve sanatkarımızın yanı sıra biz de halen algılayamadık” dedi. Ayyıldız, yasaklara uymaları konusunda alkol satışı yapan esnaflara da uyarılarda bulundu. Ayyıldız, “Alkol satan tüm işletmelerimizin dikkatli olmasını ve titizlikle yasağa uymalarını istiyorum. Bu yasağı tekrar kaldırabilmek için Ankara’daki çalışmalarımız devam ediyor. Bu yasak kalkar mı kalkmaz mı bunu zaman gösterecektir. Esnafımız da zarar görmemesi için bu yasağa uymalarını altını çizerek uymalarını istiyorum. Cezalar küçük cezalar değil. İş yeri kapatmaya kadar gidiyor. Bu nedenler dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum" diye konuştu.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.