Alkol ve yanlış şerit 2 can aldı

Fethiye ilçesinde, alkol ve aşırı hız kazaya neden oldu. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün kullandığı cip, motosiklete çarparak iki kişinin ölümüne sebep oldu.Kaza, Eşen beldesi Çukurincir köyü Gökçukur mevkiinde...

Alkol ve yanlış şerit 2 can aldı

Fethiye ilçesinde, alkol ve aşırı hız kazaya neden oldu. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün kullandığı cip, motosiklete çarparak iki kişinin ölümüne sebep oldu.

Kaza, Eşen beldesi Çukurincir köyü Gökçukur mevkiinde gece meydana geldi. Bir eğlence mekanında alkol alan Ali Güvenç (60), 48 H 7707 plakalı ciple Kaş istikametine giderken alkolün etkisi ve aşırı hız yüzünden şerit değiştirip karşı yönden gelen Serdar Keş (30) idaresindeki plakasız motosiklete çarptı. Kazada, motosiklet sürücüsü Serdar Keş ile motorda yolcu olarak bulunan arkadaşı İrfan Kakız (33) çarpmanın etkisiyle yola savruldu. İki arkadaş kaza yerinde ölürken, motosiklet hurdaya döndü. Kazayı duyan Çukurincir köyü halkı olay yerine koşarken, jandarma ve bölge trafik ekipleri bir başka kaza yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. Cip sürücüsü Ali Güvenç jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Serdar Keş ile İrfan Kakız’ın sebze halinde hamallık yaptıkları ve yemek yemek için seradan ayrıldıkları öğrenildi.

İki kişinin öldüğü kazaya karışan cip sürücüsü eski muhtar Ali Güvenç’te yapılan alkol kontrolünde 150 promil alkollü çıktı. Kazadan sonra gazetecilerin sorusunu cevaplandıran Ali Güvenç, "kaza nasıl oldu" sorusuna “önümden motosiklet geliyordu. Bir anda bir başka araba karşımdan geldi sonrasını hatırlamıyorum. Birazcık içtim. Her zaman aldığım dozda. Çok üzgünüm’ diye karşılık verdi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 217 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.