Alkaya, göreve başladı

Geçtiğimiz dönem Ak Parti Muğla Milletvekili adayı olan Kulak Burun Boğaz  (KBB) Uzmanı Operatör Doktor Hüseyin Zafer Alkaya, Çine Devlet Hastanesi’nde başhekimlik görevi için sözleşme imzalamasının ardından bugün itibariyle...

Alkaya, göreve başladı

Geçtiğimiz dönem Ak Parti Muğla Milletvekili adayı olan Kulak Burun Boğaz  (KBB) Uzmanı Operatör Doktor Hüseyin Zafer Alkaya, Çine Devlet Hastanesi’nde başhekimlik görevi için sözleşme imzalamasının ardından bugün itibariyle görevine başladı.

Sinem Karakaya

Çine Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne atanan geçmiş dönem Ak Parti Muğla Milletvekili adayı olan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doktor Hüseyin Zafer Alkaya, göreve başladı.

ZAFER ALKAYA KİMDİR?

Muğla’nın Milas ilçesinde doğan Uz. Dr. Hüseyin Zafer Alkaya, ilk ve ortaokulu Milas’ta, liseyi Aydın’da, üniversiteyi Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi okudu. Mezuniyetten sonra Erzurum ve Söke’de çalıştı. Kulak Burun Boğaz ihtisası sonrası, Diyarbakır ve Milas’ta Kulak Burun Boğaz uzmanı olarak görev yaptı. 2014-2015 yıllarında Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisans eğitimi aldı. 2012-2014 yıllarında Aydın Devlet Hastanesi Başhekimliği, 2015-2017 yılların Aydın Devlet Hastanesi Yöneticiliği yaptı. Genel Sekreterlik Bünyesinde Aydın’da Sağlık Turizmi çalışmalarına katılıp Uluslararası kongre ve fuarlarda görev aldı. 2017-2018’de İzmir Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesinde kurucu başhekimlik yaptı. Aydın Atatürk Devlet Hastanesinde KBB uzmanı olarak görev yaptı. İyi derece İngilizce bilen, evli ve 2 çocuk babası Alkaya Çine Devlet Hastalıkları Başhekimi olarak görevini sürdürecek.

Bu haber toplam 193 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.