Alkan MHP’den aday adayı

2009 yerel seçimlerinde AK Parti’den Marmaris Belediye Başkan aday adayı olan Zafer Alkan, 2014 yerel seçimleri için bu kez MHP’den aday adayı oldu.Marmarisli işadamı Zafer Alkan, 2014 yerel seçimlerine MHP’den katılıyor. Alkan,...

Alkan MHP’den aday adayı

2009 yerel seçimlerinde AK Parti’den Marmaris Belediye Başkan aday adayı olan Zafer Alkan, 2014 yerel seçimleri için bu kez MHP’den aday adayı oldu.

Marmarisli işadamı Zafer Alkan, 2014 yerel seçimlerine MHP’den katılıyor. Alkan, MHP Marmaris Teşkilatı’na Marmaris Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Alkan’ın başvurusunu, MHP Marmaris Teşkilatı Başkanı Fatih Kaplan aldı.

MHP Marmaris Teşkilatı Başkanı Fatih Kaplan, Zafer Alkan’ın partilerine katılmasından memnuniyet duyduklarını ifade ederek” Allah nasip ederse 30 Mart sabahı Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayrağını zaferle dalgalandıracağımıza inancımız sonsuzdur” dedi. .Aday adayı Zafer Alkan ise 2014 yerel seçimlerine MHP’den katılma kararının ani olduğunu söyledi.Alkan, Gerçek milliyetçi duyguların bulunduğu bir parti ortamında bulunmaktan guru duyduğunu belirterek, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.MHP Marmaris Teşkilatı Başkanı Fatih Kaplan önümüzdeki hafta içinde partinin adayını açıklayacaklarını söyledi.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.