ALİM KARACA, PAZARTESİ GÜNÜ SAVUNMA VERECEK

Daha önce birçok konu hakkında suç duyurusunda bulunularak, bir süre gündemden düşmeyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, bir televizyon programında CHP Genel Merkezi’nde 25 Ekim Pazartesi günü yüksek disiplin kurulunda savunması...

ALİM KARACA, PAZARTESİ GÜNÜ SAVUNMA VERECEK

Daha önce birçok konu hakkında suç duyurusunda bulunularak, bir süre gündemden düşmeyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, bir televizyon programında CHP Genel Merkezi’nde 25 Ekim Pazartesi günü yüksek disiplin kurulunda savunması alınacağını söyledi. Karaca, “Genel Başkanımız ve yüksek disiplin kurulumuzun benim hakkımda alacağı her türlü karara saygılıyım” dedi.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, “trafik magandalığı”, “Türk bayrağının yere atılması” ve “küfür içerikli video” suçlamalarıyla bir süre gündemden düşmeyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 25 Ekim Pazartesi günü CHP Genel Merkezi’nde yüksek disiplin kurulunda savunma verecek.

Son yaşanan olay olan, bir vatandaşa küfür ettiği videoların yayınlanması nedeniyle disipline sevk edilen Karaca, bir televizyon programında konuşarak kurulda ne karar verilirse verilsin saygı duyacağını söyledi.

Karaca, “Fethiye rant bölgesi. Bazı kişilerin rantına dokunduğunuz zamana maalesef bizlere karşı saldırıya geçiyorlar. Bazı siyasi kesimlerin, özellikle belediye başkanlığında gözü olan bazı arkadaşlarımızla ilgili bu bölgede kirli siyaset ve kirli propaganda yapılıyor ve neticesinde yaşadığımız olayların arkasında bu arkadaşların olduğunu ispatladık. İlk yaşadığımız trafik olayında da o vatandaş hakim karşısına çıkıp şu siyasi şahsın bana bunu yap dediği zabıtlara geçmiş durumda. Ama bunu konuşmuyoruz. Her şey netleşecek ve bunu basın mensuplarının karşısında halkımızla birlikte paylaşacağız. Biz halkımızın yararı için çalışıyoruz. Ayın 25’inde beni ve Bolu Belediye başkanımız partimizin yüksek disiplin kuruluna çıkacağız. Genel Başkanımız ve yüksek disiplin kurulumuzun benim hakkımda alacağı her türlü karara saygılıyım. Genel Başkanımıza karşı çok büyük bir saygım var. Keşke bu tür olaylar yaşanmasaydı” şeklinde konuştu.

ÜZERİMİZE DAHA ÇOK GELİNECEK

Ayrıca, Alim Karaca, “Burası bakir bir bölge. Sadece bunlar değil üzerimize daha çok gelinecek. Biz her şeye rağmen halkımızın yararına çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.