Ali Şerefli Güven Tazeledi

Türk Eğitim-Sen Yatağan Şubesi’nin Olağan Genel Seçimi dostane şekilde gerçekleştirildi. Ali Şerefli ve Hasan Ali Nergiz’in listeleriyle gidilen seçimden Ali Şerefli güven tazeleyerek çıktı.Oy kullanma işleminin cumartesi...

Ali Şerefli Güven Tazeledi

Türk Eğitim-Sen Yatağan Şubesi’nin Olağan Genel Seçimi dostane şekilde gerçekleştirildi. Ali Şerefli ve Hasan Ali Nergiz’in listeleriyle gidilen seçimden Ali Şerefli güven tazeleyerek çıktı.

Oy kullanma işleminin cumartesi günü 10.00 ile 15.00 saatleri arasında gerçekleştiği yaklaşık 200 üyesi bulunan Türk Eğitim-Sen Yatağan Şubesi Olağan Genel Seçimi, Yatağan Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığı’nı Mehmet Özkaya’nın, divan üyeliklerini ise Özmen Şahin ve Ramazan Çırpan’ın yaptığı seçime büyük bir katılım olurken, seçim baştan sona kadar dostane bir şekilde geçti.

Sendika Şube Başkanı Ali Şerefli ve Hasan Ali Nergiz’in listeleriyle gidilen seçim sırasında konuşan iki aday da, sonuç ne olursa olsun kazanan Türk Eğitim-Sen olacak şeklinde açıklamalarda bulunurken sandıkların açılmasıyla beraber kazanan Ali Şerefli olduğu açıklandı.

Her iki aday birlikte basına poz verdikten sonra açıklamalarda bulundu. Şerefli ve Nergiz, yaptığı açıklamada; “Bugün burası gerçekten bir demokrasi şölenine sahne oldu. Her ikimiz de birbirimize saygımızı ve sevgimizi yitirmeden Türk Eğitim-Sen yakışır şekilde seçime girdik ve seçim Ali Şerefli lehine sonuçlandı. Sonuç belli olmadan da beyan ettiğimiz gibi bundan önce nasılsa bundan sonra da hep birlikte, omuz omuza hareket etmeye devam edeceğiz” dediler.

Sonuçların açıklanmasıyla birlikte başta Hasan Ali Nergiz olmak üzere sendika üyelerinin tamamı yeni Başkan Ali Şerefli’yi tebrik ederek başarılar diledi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.