Ali Boğa’nın mutlu günü

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa’nın kızı Zeynep Boğa ile İsmail Mumcuoğlu sade bir nikah töreniyle evlendiler. Ankara Büyük Hanlı Park Hotel’de Havuz başında kıyılan nikaha Ankara’dan, Muğla’dan ve Türkiye’nin...

Ali Boğa’nın mutlu günü

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa’nın kızı Zeynep Boğa ile İsmail Mumcuoğlu sade bir nikah töreniyle evlendiler. Ankara Büyük Hanlı Park Hotel’de Havuz başında kıyılan nikaha Ankara’dan, Muğla’dan ve Türkiye’nin her yerinden çok sayıda davetli katıldı.

Nikah şahitliğini TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin yaptığı nikahı, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki kıydı. Nikah sonrası genç evlilere nasihatlerde bulunan Cemil Çiçek, ‘evlilik uzun bir yolculuk. Ben bu masanın dört tarafında da oturdum. Hem nikahım kıyıldı. Hem belediye Başkanı olarak nikah kıydım. Hem kayınpeder olarak bulundum. Hem de nikah şahitliği yaptım. Damada dönerek öğrendiğim tek şey: “itaat et rahat et” düsturudur sözleri davetlilerden bol alkış aldı.

Bürokrasi nikahta buluştu

Nikah törenine TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in yanı sıra, Çok sayıda Milletvekili, Vali, Müsteşar ve Müsteşar yardımcısı, Genel Müdür ve her kademeden bürokrat ile Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay ve Sayıştay üyeleri, Ak Parti Muğla İl Başkanı, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri, her kademeden parti mensubu Belediye Başkanları ve muhtarlar ile bütün Türkiye’den geniş bir davetli topluluğu katıldı.

Muğla'dan da nikah törenine büyük ilgi vardı. AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden ve eşi, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Muğla Valisi Fatih Şahin, Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Muğla Eski Valisi, Muğla eski Emniyet Müdürü (Ankara Emniyet Müdürü), Muğla’nın üst düzey bürokratları, Ankara’daki Muğlalı bürokratlar, AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk başta olmak üzere ilçe başkanları, belediye başkanları, il ve ilçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları nikahta hazır bulundular. Bazı ilçelerden araçlar kaldırılan nikah, adeta Muğlalıları bir araya getirdi.

Kızılcahamam’da yapılan istişare toplantısı dolayısıyla nikaha katılamayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar ve milletvekilleri gönderdikleri çiçekler ve mesajlarla çifti kutladılar. Hazine Müsteşarlığı’nda görevli Zeynep Boğa ve Ankara Ostim Organize Sanayi Bölgesinde özel işletme sahibi Makina Mühendisi İsmail Mumcuoğlu çifti kıyılan nikahla dünya evine girdiler.

Bu haber toplam 163 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.