Ali Boğa okulları ziyaret etti

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, Fethiye’de eğitim öğretime yeni açılan okulları ziyaret ederek incelemelerde bulunarak, okul müdürlerinden okulların eksik olan ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı.İlk olarak geçtiğimiz...

Ali Boğa okulları ziyaret etti

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, Fethiye’de eğitim öğretime yeni açılan okulları ziyaret ederek incelemelerde bulunarak, okul müdürlerinden okulların eksik olan ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı.

İlk olarak geçtiğimiz yıl ikinci mezunlarını veren Ömer Özyer Anadolu Öğretmen Lisesi’ni ziyaret eden Milletvekili Ali Boğa ve diğer ilgililer daha sonra sırasıyla Fethiye Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Gülşen Gökçe Kız Meslek Lisesi, Fethiye Belediyesi Fen Lisesi, Fethiye İmam Hatip Ortaokulu ve Akıncı Özel Eğitim Uygulama okullarına ziyarette bulunarak, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile sohbet etti. Milletvekili Ali Boğa, Sağlık Meslek Lisesi ziyaretinde ders gören öğrencilerin sınıfına girerek öğrenciler ile birlikte sıraya oturup, bir süre ders dinledi.

Okul ziyaretleri ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Ak parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, bu yıl yeni bir eğitim sisteminin başlamış olmasından dolayı bazı ufak tefek eksiklerin olduğunu ve bunlarında kısa süre içerisinde giderildiğini kaydetti. Ali Boğa, “Bu yıl ilk defa eğitim öğretime başlayan okullarımızı ziyaret ederek eksiklerini yerinde görmek istedik. Her okulumuz kendi alanlarında ilçemize büyük katkılar sağlıyorlar. Akıncı Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulumuz Fethiye’de ilk defa açılan bir okulumuzdur. Bu okulumuz Fethiye’deki engelli öğrencilerimize hizmet verecek. Bu nedenle okulumuzda engelli öğrencilerimize uygun şekilde yapılması için şuanda bir inşaat çalışması var. Bu inşaat çalışması bir hafta içerisinde tamamlanacak ve engelli öğrencilerimiz en geç bir ay içerisinde burada eğitim almaya başlamış olacaklar. Okulumuzun resmi açılışını da arkadaşlarımız 1 Aralık Dünya Özürlüler Günü’nde yapmayı uygun görmüşler inşallah o zaman hep birlikte okulumuzun resmi açılışını gerçekleştireceğiz. Fethiye Belediyesi Fen Lisesi’nin resmi açılışını da arkadaşlarımız 24 Kasım Öğretmenler gününde yapmayı uygun görmüşler. Yeni açılan bu okulların Fethiye’mize, İlimize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum “dedi.

Bu haber toplam 115 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.