Ali Boğa belediye başkanları ile buluştu

Ak Parti Muğla milletvekili Ali Boğa, bir müddettir görüşemediği Muğla’nın Ak Partili Belediye Başkanları ile Gökçukur Yaylasında bir araya geldi. Ev sahipliğini Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer’in yaptığı toplantıda...

Ali Boğa belediye başkanları ile buluştu

Ak Parti Muğla milletvekili Ali Boğa, bir müddettir görüşemediği Muğla’nın Ak Partili Belediye Başkanları ile Gökçukur Yaylasında bir araya geldi. Ev sahipliğini Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer’in yaptığı toplantıda neşeli anlar yaşandı, keşkekler yendi ve sonrasında fikir alışverişinde bulunuldu. İkisi ilçe, on ikisi belde toplam 14 belediye başkanından on ikisinin katıldığı toplantı 1700 rakımlı, Yörüklerin yaşadığı Gökçukur yaylasında yapıldı.  Orman İşletmesine ait sosyal tesiste Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer’in birbirinden özel yöresel ikramlarından sonra belediye başkanları fikir alışverişinde bulundu ve yaklaşan seçimleri değerlendirdi.

Açılışı yapan Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer, ‘Ak Parti olduğu için belediye başkanıyız. Parti olmadan ne belediye başkanlığımız olur ne de hizmetlerimiz olur. Yerel seçimler çok önemlidir. Büyükşehir Belediyesini mutlaka kazanmamız lazım. Aksi taktirde bizim hizmetlerimiz de eksik kalır. Bir yandan adaylarımızı netleştirmeli, diğer yandan bitmemiş hizmetlerimizi hızla tamamlamalıyız’ dedi.

Toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, ‘Ak Partiyi Ak Parti yapan teşkilat yapısıdır. Belediye Başkanları ve encümen üyeleri de bu teşkilatın doğal parçasıdır.  Yerelde yapılacak her hata Muğla Büyükşehir Belediye seçimlerini etkiler. O yüzden istisnasız herkes siyaset ve hizmetin içinde olmalıdır’ dedi.

Toplantıda bir değerlendirme yapan Muğla Milletvekili Ali Boğa; ‘hizmeti seçime endeksli yapmadıklarını, Ak Parti belediyecilik anlayışının zaten bu olmadığını’ ifade etti. Büyükşehir Belediyesi alındığında şu andaki belde belediye başkanlarının konumlarının çok daha etkili ve yetkili olacağını özellikle vurgulayan Ali Boğa, ‘mutlaka 2003 deki ruhu yakalamalıyız, aynı birlik beraberlik duygusu ve hizmet heyecanıyla meydanda olmalıyız’ dedi. İl Özel İdaresi’nin yeni yasayla kaldırılıyor olmasından dolayı geçiş döneminde köylere hizmet konusunda bazı sıkıntılar yaşadıklarını vurgulayan Ali Boğa, bunları derhal telafi edeceklerini, yeni kaynaklar bulacaklarını söyledi.

Bütün bu hizmetler için Ankara’nın da desteğine ihtiyaç olduğunu söyleyen Ali Boğa, gerekirse yönetim olarak Ankara’ya ve Bakanlıklara yeni bir çıkarma yapacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.