Ali Acar’ın evine silahlı saldırı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Belediye Başkanı ve CHP adayı Ali Acar’ın evine akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından silahla ateş açıldı.Üçüncü kez CHP'den belediye başkan adayı olan Ali Acar'ın Armutalan...

Ali Acar’ın evine silahlı saldırı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Belediye Başkanı ve CHP adayı Ali Acar’ın evine akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından silahla ateş açıldı.

Üçüncü kez CHP'den belediye başkan adayı olan Ali Acar'ın Armutalan Mahallesi Şehit Ahmet Benler Caddesi'ndeki evinin önüne gelen ve plakası henüz tespit edilemeyen araçtaki kişi veya kişilerce tabancayla ateş açıldı. İlk belirlemelere göre 2 kurşun, Acar'ın evinin önünde park halindeki 2 otomobile isabet etti. Saldırı sırasında Acar'ın evinde olduğu öğrenildi. Açılan ateş nedeniyle Başkan Acar ile evde bulunanlardan yaralanan olmadığı öğrenildi. Olayı duyan aralarında CHP Marmaris İlçe Başkanı Candan Yürekli'nin de bulunduğu çok sayıda kişi, evin önüne geldi. Kısa süreliğine dışarı çıkan Acar, "Önemli bir şey yok, seçim zaferimizi kutlamaya devam edin" dedi.

Olay yerinden kaçan otomobildeki kişi veya kişileri yakalamak için polisin çalışmasını sürdürdüğü bildirildi. Polis ekipleri, Başkan Acar’ın evinin çevresinde geniş çaplı araştırma başlattı.

Resmi olmayan sonuçlara göre yeniden başkan seçilen Ali Acar, 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda halka seslendi. Acar, “Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi dediğimiz turizm kentinde maalesef magandalar görev başında. Her zaman ahlaksızca davranan bir takım kesimler, evimin önünde silahlı saldırı gerçekleştirdi. Bunu yaptıranlar siyaseten AKP mensubu insanlar değil. Bunu yapanlar Marmaris’e çökmüş, Marmaris’ten haksız kazanç elde etmeye çalışan, dümen suyuna giden ve kendi istedikleri olmayınca bizi indirmeye çalışan kesimlerdir”

Bu haber toplam 139 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.