ALİ ACAR COŞKUYLA KARŞILANDI

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ın tekrar CHP’den aday gösterilmesi ilçede sevinçle karşılandı. Vatandaşlar Acar’ı Gökova’da coşkuyla karşıladılar.CHP Merkez Yönetim Kurulu tarafından Marmaris Belediye Başkan Adayı...

ALİ ACAR COŞKUYLA KARŞILANDI

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ın tekrar CHP’den aday gösterilmesi ilçede sevinçle karşılandı. Vatandaşlar Acar’ı Gökova’da coşkuyla karşıladılar.

CHP Merkez Yönetim Kurulu tarafından Marmaris Belediye Başkan Adayı olarak Ali Acar’ı belirlemesinin ardından partililer ve vatandaşlar Başkan Acar’a karşılama töreni düzenledi.

Araç konvoyuyla Gökova Kavşağı’nda karşılanan Acar’a Marmaris’e kadar araçlar eşlik etti. 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda kendisini karşılayan vatandaşlara da seslenen Acar daha sonra CHP ilçe binasında basın açıklaması yaptı.

Başkan Acar kendisini karşılayan vatandaşlara teşekkür ederek, “Bu bir gönül işidir. Bu gönül birliğini oluşturabildiysek ne mutlu bizlere ve tüm Marmarislilere. Şimdiden sonra önümüz açık Marmarisliler için çok daha güzel görüntüler sergileyeceğiz. Hep birlikte güzel başarılara imza atacağız. Çok duygulandırıcı ve güzel bir tabloyla karşılandık. Bütün arkadaşlarımıza ve dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyor. Önümüzde bir yarış var ve bu seviyeli bir yarış olacak. Bunun çıtasını yüksekte tutup seviyeyi ve potansiyeli düşük tutan bizler olacağız. Bunun mücadelesiyle Marmaris kazanacak” dedi.

“Herşeyin üstüne sünger çektik”

Kırgınlıkların ve küskünlüklerin bir tarafa atılması gerektiğinin altını çizen Acar, “Siyasette şunu gördüm. Zaman içerisinde aldığımız tecrübeler siyasette kırgınlık olmadığını gösteriyor. Bugüne kadar yapılan her türlü propaganda, her türlü olumsuz yaklaşımlar şu an itibariyle şahsım tarafından üzerine sünger çekilerek kapatılmıştır. Hepimiz Marmaris’in birer yaşayanı birer ferdiyiz. Hepimizin bu ülkeye ve Marmaris’e karşı sorumluluğumuz unutmamız gerekir. Bu sorumluluk anlayışı içerisinde işini düzgün yapan doğru yapan, kentinin çıtasını yükseltmeye çalışan, veremeyeceği en ufak bir hesabı olmayan bu ekibin arkasında tüm Marmaris yaşayanlarını önümüzdeki seçim süreci içerisinde bu kervana beklediğimizi ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.