Albay Çelik’ten Baştuğ’a ziyaret

Muğla İl Jandarma Komutanlığına atanan Kurmay Albay Halil Çelik, iade ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Çelik, Muğla Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ’u ziyaret etti.Yaklaşık 2 ay önce Muğla’da göreve başladıktan sonra...

Albay Çelik’ten Baştuğ’a ziyaret

Muğla İl Jandarma Komutanlığına atanan Kurmay Albay Halil Çelik, iade ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Çelik, Muğla Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ’u ziyaret etti.

Yaklaşık 2 ay önce Muğla’da göreve başladıktan sonra kendisini ziyaret eden ve hoş geldin dileklerini ileten kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarını iade ziyareti gerçekleştiren Muğla İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, fırsat buldukça iade ziyaretlerinin süreceğini açıkladı.

Muğla Ziraat Odası Başkanı ve aynı zamanda Muğla Muhtarlar Birliği Başkanı Mehmet Baştuğ, Kurmay Albay Halil Çelik’in Eylül ayı içinde Muğla’da göreve başladıktan sonra kendisine ‘Hoş geldin’ ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. Baştuğ, “Muğla’nın güvenliği ve asayişinin bir kısmını sağlayan Jandarma komutanımız bize iade ziyaretinde bulundu. Kendisine yeni görevinde başarılar diledik. Aynı zamanda Muğla Muhtarlar Birliği Başkanlığı görevini yürütmem nedeniyle jandarma ile muhtarlar arasındaki koordinasyonlu çalışma çok önemli. Muğla Ziraat Odası Başkanı ve Muhtarlar Birliği Başkanı olarak kendisine her zaman yardımcı olmaya hazırız” dedi.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.