ALBAN, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP’de kongre süreci tüm hızıyla devam ediyor. CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, düzenlediği basın toplantısıyla 20 Aralık Pazar günü yapılacak İl Kongresinde aday olacağını resmen açıkladı.Konakaltı Kültür Merkezi’nde...

ALBAN, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP’de kongre süreci tüm hızıyla devam ediyor. CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, düzenlediği basın toplantısıyla 20 Aralık Pazar günü yapılacak İl Kongresinde aday olacağını resmen açıkladı.

Konakaltı Kültür Merkezi’nde "Birleşe Birleşe Güçleneceğiz" sloganıyla düzenlenen adaylık açıklamasına CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP’li ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda partili üye katıldı.

Mürsel Alban yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içerisinde birçok çalışmaya imza atacaklarını söyledi. 1 yıl önce göreve geldiğinde hiçbir örgütü ve üyeleri birbirinden ayırmadan, ötekileştirmeden bir arada tutacaklarını söylediklerini hatırlatan Alban, "Birlik ve beraberlik içerisinde olacağız demiştik. Bugün, o gün dediklerimizi ortaya koyan örgütüme çok teşekkür ediyorum. Bu süre zarfından iki seçim, bir de ön seçim yaptık. Ardından kongremize hazırlanarak, bugüne kadar geldik. Örgütümüz tüm delegelerin katılımıyla hâkimsiz bir ön seçim yaptı. Bir tek itiraz bile olmadı" dedi.

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Muğla örgütünün çok çalıştığına dikkat çeken Alban, "Bu seçimleri başarıyla tamamladık. Muğla ili örgütleriyle, üyesiyle, delegesiyle, ilçe başkanıyla, belediye başkanlarıyla ve örgütlerinin yönetim kademeleriyle, genel merkez yönetim kademeleriyle eş güdüm içerisinde birlikte yürüyecek. Biri diğerini ötekileşmeyecek. 13 ilçe başkamızla bir takım oluşturduk. Bugüne kadarda bunu ortaya koyduk” dedi.

Seçildiği takdirde 2019 seçimlerinin hazırlıklarını 21 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlayacaklarını ifade eden Alban;  2019 seçimlerinde hedefimiz, Muğla’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı başta olmak üzere 13 ilçedeki belediye başkanlıklarını almak ve 6 milletvekili çıkarmaktır. Biz bu düşünceyle yola çıktık, bu düşünceyle de Cumhuriyet Halk Partisine il başkanlığı adaylığımı açıklıyorum. Bu düşüncelerimi aynen uygulamak için elimden gelen her şeyi ortaya koyacağım” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.