Akyer: İhanet şebekesi emeline ulaşamadı

TARİŞ S.S. 153 Nolu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında AK Parti İlçe Teşkilatına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.Yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminin ardından TARİŞ S.S....

Akyer: İhanet şebekesi emeline ulaşamadı

TARİŞ S.S. 153 Nolu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında AK Parti İlçe Teşkilatına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminin ardından TARİŞ S.S. 153 Nolu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Gül ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Levent Akyer’e ve partililere geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarete gelen Gül ve yönetim kuruluna teşekkür eden Akyer, “Artık Türkiye’yi milletin iradesi yönetiyor. Darbeler, cuntalar yönetmiyor Allah’a şükürler olsun. Darbelerde ülkemizin 50’şer yıl ve daha uzun zaman geriye gittiğini biliyoruz. Milletimizin iradesine güveniyoruz, demokrasiye ve cumhuriyetimize sahip çıktık hep beraber. 250 şehidimiz bizler için, şehit oldu. Ruhları şad olsun, onların sayesinde şu an biz buradayız. 15 Temmuz’dan millet olarak ders çıkarmalıyız. Amacımız Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır. Biz hiçbir zaman meydanlarda siyaset gütmedik, meydanlar halkın meydanları dedik. Bizi ziyaret edenler oldu, o meydanlarda bize destek verenler oldu. Destek vermeyen siyasi partilerimiz de oldu. Bu konuda biz bunu halkın takdirine bırakıyoruz. Halkımızın demokrasi anlayışına bırakıyoruz. Ayrıca TARİŞ S.S. 153 Nolu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu üyelerimize, desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz dolayısıyla başkanınız nezdinde, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Gül, darbe girişimi sırasında halkın dimdik bir duruş sergilediğini vurgulayarak, “Bizde çok teşekkür ederiz. Türk demokrasisine sahip çıkan milletimizin, her bir ferdine çok teşekkür ediyorum. Siyasi partiler ve STK’lara teşekkür ediyoruz. Türk milletinin bu azimkâr başarıları olmasa, şu an burada olamazdık. Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın. Türk milleti dimdik ayakta duruş göstermiştir. Haine fırsat vermediler” ifadelerini kullandı.

Akyer, FETÖ’cü probleminin çıkış noktasına değinerek, “Dershane sisteminin yanlış olmasından dolayı biz kaldırmak istedik, FETÖ’cüler ticaretle uğraştıkları için işlerine gelmedi ayağa kalktılar. Olayın çıkış noktası budur. Alt tarafı ibadet, orta tarafı ticaret ve üst tarafı ihanet şebekesi. Bunlar emellerine ulaşamadı ve ulaşamayacaklar. Bu milleti onurlu TSK mensupları, vatanını milletini seven insanlar kurtardı” diye konuştu.

Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

Bu haber toplam 177 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.