Akyaka’da yazdan kalma günler

Kent merkezinde hafta sonu hava sıcaklıklarının artması ile birlikte vatandaşlar Akyaka'ya akın etti. Sıcak havanın keyfini çıkaran vatandaşlardan bazıları da denize girdi.Hava sıcaklığının 19 derece ölçüldüğü Akyaka'da,...

Akyaka’da yazdan kalma günler

Kent merkezinde hafta sonu hava sıcaklıklarının artması ile birlikte vatandaşlar Akyaka'ya akın etti. Sıcak havanın keyfini çıkaran vatandaşlardan bazıları da denize girdi.

Hava sıcaklığının 19 derece ölçüldüğü Akyaka'da, sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar denize girdi, sahilde yürüyüş yaptı.

"Sakin kent" adıyla bilinen Gökova Körfezi Akyaka'da, vatandaşlar hafta sonunu değerlendirmek için sahil kenarına akın etti.  Türkiye'nin birçok bölgesinde olumsuz hava koşulları etkili olurken, Akyaka'da sıcak havayı fırsat bilenlerden bazıları denize girdi, bazıları ise sahilde yürüyüş yaptı. Akyakalılar sahildeki kafelerde oturup kitap okudu, çocuklar sahilde kumdan kaleler yaparak eğlendi.

Akyaka'da denize giren Nusret Çakır, "Bugün Türkiye'nin birçok bölgesinde kar ve yağmur etkili olurken biz Akyaka'da denize giriyoruz. Muğla 12 ay kendine özel iklim özellikleri ile ziyaretçilerini cezbediyor. Biz de yılın her ayında denize girme fırsatına sahibiz" diye konuştu.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.