AKUT’a teşekkür plaketi

Fethiye'de 27-28 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen boks turnuvasına verdiği desteklerden dolayı Boks Federasyonu Fethiye İlçe Temsilciliği tarafından Fethiye AKUT Birimi’ne teşekkür plaketi verildi.Boks turnuvasına verdiği desteklerden...

AKUT’a teşekkür plaketi

Fethiye'de 27-28 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen boks turnuvasına verdiği desteklerden dolayı Boks Federasyonu Fethiye İlçe Temsilciliği tarafından Fethiye AKUT Birimi’ne teşekkür plaketi verildi.

Boks turnuvasına verdiği desteklerden dolayı Fethiye AKUT Birim Sorumlusu Sadi Çidem’e ziyarette bulunan Türkiye Boks Federasyonu Fethiye İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Nezir Can, turnuvada verdiği desteklerden dolayı Fethiye AKUT Birim sorumlusu Sadi Çidem’e teşekkür ederek bir de plaket sundu.

Türkiye Boks Federasyonu Fethiye İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Nezir Can, “27-28 Ekim tarihlerinde Fethiye’de düzenlemiş olduğumuz Uluslar arası Fethiye Boks Turnuvasında bizlerden desteklerini esirgemeyen Fethiye AKUT Birimine teşekkür etmek için Akut Sorumlusu Sadi Çidem’e desteklerinden dolayı teşekkür etmek adına bir nezaket ziyaretinde bulunuyoruz” dedi.

Sadi Çidem de “Boks Federasyonu Fethiye İlçe Temsilciliği’ne bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Fethiye’de 27–28 Ekim tarihlerinde düzenlenen boks turnuvasına bizler de elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık. Fethiye AKUT olarak arkadaşlarımızın bundan sonra da yapacak oldukları çalışmalara her zaman destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.