“AKP’nin genelde %45 oy alması, Muhalefet Parti Liderlerinin iflasıdır!”

30 Mart Yerel seçimlerinden aldığı büyük bir zaferle yoluna devam eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, geçen dönem meclis üyelerini, bu dönemin meclis üyesi adaylarını tam kadro aileleriyle birlikte akşam yemeğinde...

“AKP’nin genelde %45 oy alması, Muhalefet Parti Liderlerinin iflasıdır!”

30 Mart Yerel seçimlerinden aldığı büyük bir zaferle yoluna devam eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, geçen dönem meclis üyelerini, bu dönemin meclis üyesi adaylarını tam kadro aileleriyle birlikte akşam yemeğinde bir araya getirdi.Saatcı ilçe ve ülke gündemiyle ilgili görüşlerini meclis üyeleriyle paylaştı.

Geçmiş ve bu dönem meclis üyeleri ve adaylarının aileleriyle birlikte katıldığı yemekte, Başkan Saatcı ve Eşi Nesrin Saatcı tüm meclis ekibi ve ailelerini kapıda karşıladı. Yemekte bir konuşma gerçekleştiren Başkan Saatcı, Merhum Lider Alparslan Türkeş’i unutmayarak, “Bu akşam Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş’in ölüm yıl dönümü. Bu anlamda ilk önce merhum Genel Başkan Alparslan Türkeş’i rahmetle anıyorum. Çünkü üstümüzde emeği var. Biz bir seçim kazandık ve hepimiz tarihe şerh düştük.  Bu anlamda birbirimizi binlerce teşekkür etsek azdır. Olmazı başardık. Her geçen gün neyi başardığımızı, nasıl başardığımızı ve kimlere karşı başardığımızı düşündüğümüz zaman inanın çok güç bir yol almışız. Hem yol açtık, hem yürüdük. Hem yol açıp hem de yürümek çok zor. Ama biz bir şeyi ispat ettik. İnanırsan, güvenirsen, birbirinle kol kola girersen başarılmayacak hiçbir şey yok” dedi.

“Bu iş inanan insanların işiydi”

Bu büyük seçim zaferini inanarak başardıklarının da altını çizen Saatcı, “Bakın biz sıfırdan başladık. Tabiri mi kimse yanlış anlamasın. Altı boş ama üzerinde tabela olan bir siyasi partiyle seçime girip Fethiye’de bir sürü siyasi partinin karşı propaganda taktiklerine rağmen zafere ulaşmak ve bayrağı göndere dikmek sadece inanan insanların işiydi. Bunu da hep beraber gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

“Bu kitlenin yapacağı çok iş var!”

Sözlerine şu şekilde devam eden Başkan Saatcı, “Biz şimdiye kadar yola çıktığımız hiçbir arkadaşımızı yolda bırakmadık. Biz bu saatten sonra kayıp oylarla birlikte 35 bin kişilik sağlam bir ekibiz. Ve bu ekibin görevi bitmedi.  ‘Bu ekip sadece Behçet Saatcı’yı bir dönem daha belediye başkanı yaptı, bitti.’ Hayır! Bu 35 bin kişinin sorumluluğu var. İlerleyen günlerde çok daha farklı şeylere kanalize edilirse, hedef gösterirlerse bu kitlenin Türkiye’ye vereceği çok dersler var.  Bu kitlenin başaracağı çok işler var. Bu 35 bin kişilik hareket gittiği yere kadar devam etmelidir. Gün gelir Fethiye’de güzel bir hizmeti başarmak, Gün gelir ülkemizin hassas bir konusunu irdelemek ve onun peşinden koşturmak, gün gelir başka bir idealin peşinden koşturmak. 35 bin kişilik hareketin kesinlikle irtibatının kopmaması gerekiyor” şeklinde konuştu.

“Muhalefet siyasi parti liderlerinin iflasıdır”

Ülke gündemine de değinen Başkan Behçet Saatcı, “Türkiye genelinde de bir gerçek var. Bunu da söylemeden geçemeyeceğiz. Türkiye genelinde Adalet ve Kalkınma Partisi bu ortamda %45 oy alıyorsa, bu konuda artık sözün bittiği yerdir. Muhalefet dediğimiz siyasi partilerin genel başkanlarının ise iflasıdır. Bu lider yapısı ve bu teşkilat yapısıyla Sayın Başbakan’ın karşısında Türkiye’nin umudu olma şansını kaybetmişlerdir. Türkiye hep dediğimiz gibi yeni yüzlere ve yeni siyasi oluşumlara ihtiyacı olan ve buna gebe olan bir pozisyondadır” dedi. Saatcı’nın konuşmasının ardından birçok meclis üyesi seçimlerle ilgili görüşlerini de paylaştı. Akşam yemeğinde duygulu anlarda yaşandı.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.