AKP’li başkandan Saatcı’ya destek

AK Parti Çamköy Gençlik Kolları Başkanı Alim Kumlu ve beldenin kanaat önderleri Saatcı’ya destek ziyaretinde bulundular.Demokrat Parti saflarına geçen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya Çamköy Beldesi’nden destek...

AKP’li başkandan Saatcı’ya destek

AK Parti Çamköy Gençlik Kolları Başkanı Alim Kumlu ve beldenin kanaat önderleri Saatcı’ya destek ziyaretinde bulundular.

Demokrat Parti saflarına geçen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya Çamköy Beldesi’nden destek ziyareti geldi. Ancak beldedeki kanaat önderlerinden oluşan 15 kişilik ziyaretin ilginç tarafı, ziyaretin AKP Çamköy Gençlik Kolları Başkanı Alim Kumlu’nun da katılımıyla gerçekleşmesiydi. Samimi ortamda geçen ziyarette Çamköy’den gelen misafirler Saatcı’ya Kuran’ı Kerim hediye ettiler. Çamköy’de parti farkı gözetmeksizin Behçet Saatcı isminin çok sevilen ve sayılan bir isim olduğunu dile getiren AKP Çamköy Gençlik Kolları Başkanı Kumlu, önümüzdeki yerel seçimlerde saflarının Saatcı’dan tarafa olacağı belirtti.

Ziyaretçilerini yoğun programına rağmen makamında ağırlayan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, Çamköy’den gelen kanaat önderlerine ve AKP Çamköy Gençlik Kolları Başkanı Alim Kumlu’ya teşekkür etti.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.