Akın’dan, Özyer’e: Muğla için mucize mi yaratacaksınız?

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın, AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Özyer, hakkında basın açıklaması yaptı. Akın, ”Siz Muğla için mucizeler mi yaratacaksınız? Elinizde sihirli değnek mi var? “...

Akın’dan, Özyer’e: Muğla için mucize mi yaratacaksınız?

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın, AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Özyer, hakkında basın açıklaması yaptı. Akın, ”Siz Muğla için mucizeler mi yaratacaksınız? Elinizde sihirli değnek mi var? “ dedi.

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın, AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Özyer, hakkında basın açıklaması yaptı. Akın açıklamasında şu ifadelere yer verdi.  “Yaklaşan genel seçimler nedeniyle AK Parti  1.Sıra Milletvekili adayı Sayın Hasan Özyer’in seçim çalışmaları kapsamında yapmış olduğu açıklamaları okudum ve bu konuda ki duygu ve düşüncelerimi sizlerle paylaşmayı gerek siyasi, gerekse bir Muğla sevdalısı olarak paylaşmayı bir borç bildim. Büyükşehir Belediye Başkan adaylığım sürecinde olsun, daha önceden olsun ve halen bizleri 13 yıldır yönetenlerin Muğla’ya üvey evlat gibi baktıklarını, Muğla’nın hak ettiği hizmetlerini alamadığını, Muğla’nın bir görünen birde görünmeyen yüzü olduğunu, bizleri yönetenlerin hep görünen yüzüyle Muğla’ya baktıklarını, görünmeyen yüzünü görmek ve göstermek istemediklerini söyledim. Sayın Hasan Özyer’in açıklamaları bana göre Muğla için tarihi bir itiraf olmuştur ve gerçekleri söylediği içinde kendisine teşekkür ediyorum. Bakın Sayın Hasan Özyer ne diyor , ‘Muğla’ya dışarıdan baktığımızda gelişmiş bir il. Fakat bizler içerisinde yaşadığımızdan görüyoruz ki Ankara’dan hak ettiği desteği alamıyor. Seçim çalışmalarımız kapsamında Muğla ve ilçelerini gezdiğimizde görüyoruz ki en büyük sorun işsizlik. Muğla gibi turizm, tarım ve ticaret ile en zengin illerden birisinde bu kadar işsizlik boy gösterirken kırsal bölgelerdeki illerimizi hiç düşünemiyorum. Bu sorunları hep beraber el ele verip başaracağız’ Bu ülke başta olmak üzere Muğla’mız size 13 yıldır elini verdi ne oldu da bundan sonra el ele verip bu zihniyetle ne yapacağız?”

AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Özyer’e açıklamalarından dolayı teşekkür eden BBP İl Başkanı Harun Akın,” Ancak bu ülkeyi 13 yıldır mensubu ve milletvekili adayı olduğunuz AK Parti’nin yönettiğini sizlere hatırlatmak isterim. Siz Muğla için mucizeler mi yaratacaksınız? Elinizde sihirli değnek mi var? Siyasette esas olan hizmettir ancak ne yazık ki ülke genelinde olduğu gibi bizleri yönetenlerin birinci önceliği hizmetten öte çıkar ve menfaat olmuştur. Bu nedenle ne ülkemizin nede güzel ilimiz Muğla’nın kaybedecek bırakın 13 yılı 13 dakikası bile yoktur ve tahammülü kalmamıştır. Ben inanıyorum ki çok değerli Muğlalı hemşerilerimde 13 yıldır kendilerini yok sayan iradeye 7 Haziran’da sandık başında gereken ihtarı verecektir. “ dedi.

Bu haber toplam 115 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.