Akın’dan, Gürün’e sert eleştiri

BBP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Gürün’ü sert bir dille eleştirdi.Fethiye- Sivas Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen sabah kahvaltısına...

Akın’dan, Gürün’e sert eleştiri

BBP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Gürün’ü sert bir dille eleştirdi.

Fethiye- Sivas Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen sabah kahvaltısına katılan BBP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Gürün’ü sert bir dille eleştirdi.

Üç dönemden bu yana Muğla Belediye Başkanlığı görevini yürüten Osman Gürün’e soruları olduğunu kaydeden Harun Akın, “3 dönemdir yerel yönetimin başında bulunan, bizleri yöneten Sayın Osman Gürün’e sormak istiyorum. Şu anda aldığımız nefesi, hür ve bağımsız olarak yaşamımızı idame ettirmeyi borçlu olduğumuz şehit, gazilerimiz ve aileleri adına ne yapmıştır, onların faaliyetlerini, birlik ve beraberliklerini sağlama adına bir yer tahsis etmiş midir, destek olmuş mudur, sanmıyorum. Hangi yüzle bu insanlardan Zihni Derin İş Merkezi’nde bulunan dernek binasından kira almaktadır, kaç lira para talep edilmektedir, şahsen ben utandım. Ayrıca hepimizin birer potansiyel engelli vatandaş olduğumuzu da unutmasın, kendisi sahip çıkmamız gereken engelli kardeşlerimiz için ne yapmıştır, kendisinden etkinliklerini ve faaliyetlerini sürdürmek için yer talep edildiğinde ‘Veremem size verirsem Kanarya Sevenler Derneği’de ister, diğeri de ister baş edemem’ gibi bir cevap vermiş midir? Bu yerel yönetimin başarısızlığı, basiretsizliği, duyarsızlığı değil de nedir?” dedi.

Bu tür anlayışları kabul etmediklerini kaydeden Harun Akın konuşmasına şöyle devam etti:

“Tabi sizlerden sırça köşklerde otururken bu kadar duyarlı olmanızı beklemek hata olur sanırım. Onca işin gücün içerisinde şehit ve gazi ailelerini, engelli kardeşlerimizi düşünemezsiniz, çünkü sizin tuzunuz kuru, sığınmışsınız çok kıymetli Muğla halkının saf ve temiz duygularının arkasına az olsun, küçük olsun, bizim olsun nede olsa Muğla halkı yine oyunu bize verir, ben yine başkan seçilirim. Ne gerek var hizmete, çalışmaya biz birilerinin ekmeğine yağ sürmeye, birilerinin servetine servet katmaya, birilerini kurtarıp zengin etmeye devam edelim düşüncesindesiniz. Bu anlayışınızı, bu zihniyetinizi artık Muğla kabul etmiyor.

Ama yağma yok artık sizin miadınız doldu. Hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak. Çok kıymetli Muğlalı hemşerilerim bu seçimde sizi şahsi sırça köşkünüze gönderecek. Bu sefer Osman Gürün değil, Muğla kazanacak ve dik duran, düz yürüyen, doğru söyleyen bizlerin yanında yer almak suretiyle teveccühünü Büyük Birlik Partisinden yana kullanarak Muğla’yı hak ettiği hizmetlere, özlemlere birlikte belediyecilik anlayışıyla taşıyacaktır.”

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.