Akın’dan, Cumhurbaşkanı ve Hükümete: “Ankara’da çelik çomak mı oynuyordunuz?”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Muğla İl Başkanı Harun Akın yaptığı açıklamada geçtiğimiz gün Ankara’da kanlı eller tarafından gerçekleştirilen bombalı eyleme tepki gösterirken, saldırıda şehit düşenlere rahmet diledi.Ülkenin...

Akın’dan, Cumhurbaşkanı ve Hükümete:  “Ankara’da çelik çomak mı oynuyordunuz?”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Muğla İl Başkanı Harun Akın yaptığı açıklamada geçtiğimiz gün Ankara’da kanlı eller tarafından gerçekleştirilen bombalı eyleme tepki gösterirken, saldırıda şehit düşenlere rahmet diledi.

Ülkenin geldiği noktada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hükümeti de eleştiren Akın; “ Bütün bunların zemini hazırlanırken ve olurken siz Ankara’da çelik çomak mı oynuyordunuz?” dedi.

Türk milletinin birliğini,beraberliğini hedef alan bu saldırıların Türk Milletini bölemeyeceğini belirten Akın; “ Olay neticesinde şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum.Ruhları şad mekanları cennet olsun.Yaralı kurtulan kardeşlerimize yüce rabbimden acil şifalar diliyorum.Terörle mücadele konusunda devletimizin,hükümetimizin atacağı her türlü kararlı mücadelede kanımızın son damlasına kadar devletimizin,ülkemizin ve milletimizin yanında olduğumuzu da ifade etmek istiyorum.”dedi.

Saldırılardan önce ve sonra devlet yetkililerinin yapmış olduğu açıklamaların kendilerini ayrıca üzdüğünü ifade eden Akın; “ Sayın Süleyman Soylu bir tartışma esnasında kandili başınıza yıkarız diye tabiri caizse nara atıyordu. Sayın Soylu neyi,kimi,yada kaç şehit daha bekliyoruz dediğinizi yapmamız için.Y a boş konuşup, millete şirin gözükmeyi bırakın yada gereğini yapın demekte bizim en doğal hakkımız değil midir?

Ankara saldırısı sonrası Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu açıklama bize yakışmamıştır. Sayın Erdoğan saldırıya ilişkin,YPG ile PKK'nın ne denli güçlü olduğunu söylediğimiz halde inandıramadığımız dostların bu işi anlamalarına vesile olacaktır, demiş. Sayın Erdoğan bu dost dedikleriniz kimlerdir,siz bu hain terör örgütlerinin ne denli desteklendiğini,kimlerin desteklediğini çözüm süreci dediğiniz bizlerin asla kabul etmediği süreçte cirit atarlarken siz Ankara’da çelik çomak mı oynuyordunuz? Bu asil millete  başında yönetenlerin oradan,buradan medet ummak,şikayet etmek,mağdur edebiyatı yapmak değil gereğini yapmak yakışır.Öleceksek bir defa adam gibi ölelim,her gün bu milleti hop,oturup hop kalkar yaşamaya mahkum etmeye hiç kimsenin hakkı yoktur.

Bu vesile ile başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm yetkililerimize bu hesabın görülmesini ve vaktinin geçtiğini hatırlatmak ve tez elden terörün bir daha ayağa kalkamayacağı şekilde politikalar ve mücadele kararlılığı içerisinde gereğinin yapılmasını bekliyoruz.Türk milletinin güvenliği orada,burada konuşlanmış onun bunun kuklası hain aşiretlere,gruplara,örgütler ve Amerika’ya asla bırakılamaz.” Şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.