AKIN'DAN BAKAN YILMAZ'A TEPKİ

BBP Muğla İl Başkanı Harun Akın, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’a, Barzani’nin televizyonunda 7 ilin Kürdistan olarak tanıtılması karşısındaki açıklamasından dolayı sert tepki gösterdi.Büyük Birlik Partisi Muğla...

AKIN'DAN BAKAN YILMAZ'A TEPKİ

BBP Muğla İl Başkanı Harun Akın, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’a, Barzani’nin televizyonunda 7 ilin Kürdistan olarak tanıtılması karşısındaki açıklamasından dolayı sert tepki gösterdi.

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın, Barzani’ye yakınlığı ile bilinen bir televizyon kanalında Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesindeki 7 ilimizin Kürdistan olarak gösterilmesi karşısında Savunma Bakana İsmet Yılmaz’ın  “bunu ciddiye alacak bir durum olarak görmüyorum.Bu dostluğa,arkadaşlığa yakışır mı” şeklindeki açıklamasına sert tepki gösterdi.

Bakan Yılmaz’a sert bir dille seslenen Akın; “ Türkiye Cumhuriyeti Bakanına yakıştıramıyor ve kınıyoruz.Sayın bakan sizin için bu ülke,bu vatan belki bir şey ifade etmiyor olabilir,umurunuzda olmayabilir ama unutmayın ki gerçek vatan,toprak,bayrak,ezan sevdalısı olan bizler için vazgeçilmezimizdir ve kağıt üzerinde de olsa bu tür fantezi ve hayalleri asla kabul etmeyiz.Bir Türkiye Cumhuriyeti Bakanı olarakta size yakışan bu densiz,haddini bilmezlere en ağır şekilde gereken cevabı vermek olmalıdır.Yıllardır Türkiye Cumhuriyetine ihanet eden Eli kanlı katiller sizin arkadaşınız,dostunuz olabilir ama binlerce şehidimizin kanını elinde taşıyanlar ne bu dünyada nede ahirette bizim düşmanımız olmaktan öteye geçemezler.

Gerçek Türkiye sevdalısı,vatan,toprak,bayrak,ezan derdiyle yanıp,tutuşan ve Barzani’yi Diyarbakır’da yargılar,haburda asarız diye korkusuzca haykıran şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun takipçileri,emanetçileri,alperenleri olarak sizlere sormak isteriz; haddini bilmezler ülkemize ve milletimize karşı her türlü tehdidi yaparken,haritalar üzerinde ülkemizi bölmeye kalkarken neden dilsiz şeytan,uysal koyun misali susarsınız,neyin pazarlığı içerisindeniz,hadlerini bildirmek yerine övgüler dizmenin,çiçek vermenin sebebi gerekçesi,ortak yanınız planınız nedir açıklayın.” Dedi.

“Bir diğer haddini bilmez de Yiğit Bulut”

Gazeteci Yiğit Bulut’a da sert tepki gösteren Akın; “Bir haddini bilmez Yiğit Bulut denen adam çıkıyor Kürdistan kurulursa Türkiye genişler diyecek kadar ileri gidiyor. Evet haddini bilmez  Yiğit Bulut doğru sizler çok genişlediniz artık bu ülkeye sığmıyorsunuz o nedenle bizlerde diyoruz ki gidin Kandil’e arkadaşlarınız,dostlarınız orada fantezilerinizi orada yapın,bu asil yüce Türk milletinin alnını kaşımayın,şehitlerimizin ruhunu incitmeyin.Ayrıca Erbil hem Ankara kadar Türk,  hem de Ankara kadar Kürt şehridir benzetmenizi de sizlere iade ediyoruz. Her kim ne kuracaksa kursun bu ülkeden,bu vatandan,bu milletten uzak dursun,her nerede kuruyorsa kursun.Türk milleti ve toprakları üzerinden hayaller ve fanteziler  kurmasın,bu ülke hayallerini ve fantezilerini başlarına yıkacak kadar güçlüdür ve asla müsaade etmeyecektir.

Biz her zaman söyledik söylüyoruz Kürtler bizim kardeşimiz, canımızdır.Sadece ve sadece sizlerin kucak açıp bağrına bastığı eli kanlı katil PKK,destekçileri ve siyasi uzantıları bizim düşmanımız ve asla ortak bir paydamız olmayanlardır. Buradan uyarıyor ve ikaz ediyoruz bu ülke üzerinde oynamaktan,fanteziler kurmaktan bu denli fütursuz ve pervasız açıklamalarınızdan vazgeçin, bu ülke bu vatan,bu topraklar kanla alındı,kanla kuruldu verilecekse kanla verilir.Ülkemizi, Milletimizi, topraklarımızı bölmek,parçalamak,ayrıştırmak isteyen siz veya her kim olursa olsun Yüreği yetenlere hodri meydan diyoruz.”şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.