Akın’dan, Arınç’a  çağrı: Ne biliyorsanız açıklayın

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın,  Bülent Arınç’ın, AK Parti, Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek  ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki açıklamaları ile ilgili olarak çağrıda...

Akın’dan, Arınç’a  çağrı: Ne biliyorsanız açıklayın

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın,  Bülent Arınç’ın, AK Parti, Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek  ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki açıklamaları ile ilgili olarak çağrıda bulundu ve ne biliyorsa açık açık kamuoyuna anlatmasını istedi.

Akın; “ Bu ülke ne çektiyse Cumhuriyetçilik deyip Cumhuriyete,Atatürkçülük deyip Atatürk’e Milliyetçilikten dem vurup millete,İslamcılık deyip İslam’a ihanet eden ve milletten aldığı gücü küresel güçlerin oyuncağı haline getirmiş olanlardan çekti ve halen çekiyor.”dedi.

Arınç’ın açıklamaları hakkında konuşan Akın şunları söyledi: “Bülent Arınç, Cumhurbaşkanımıza cevap vermiş; ‘Ben sizlerle birlikte olduğum süre içerisinde nefsime çok ağır gelen şeylere davam ve partim adına,zatınıza büyük bir hüsnü zan ve lidere itimat düsturu ile sabrettim’diyor.

Sorarız sayın Arınç. Nefsinize çok ağır gelen şeyler,nelerdir, sizin nefsinize ağır gelen şeyler bu millet için hafif miydi?

Alnı secdeye gelen muhafazakar bir insan olarak şahsınızın nefsinize ağır gelen şeyleri sizleri 14 yıl boyunca sırtında taşıyan bu asil millete nasıl layık gördünüz? Ben buradan milletim adına size sesleniyorum. Bir parça vicdanınız,bir parça Allah korkunuz ve hissiyatınız varsa çıkın bu nefsinize ağır gelen şeyleri bizlere açıklayın. Sizde o yürek var mı bilmiyorum ama 3 gün konuşurlar 4’üncü gün unuturlar dediniz.  Bizler 14 yıldır yapılan iyi yada kötü ne varsa hiçbir şeyi unutmadık,unutmayacağız. HAZİRAN ayında Melih GÖKÇEK için Ankara’yı parsel,parsel sattı ve 8 Haziran’da açıklayacağım,konuşacağım dediniz yine sustunuz ve yine susacaksınız.

Ya adam gibi çıkın ne varsa konuşun yada midemizi ve kafamızı bulandırmayın.  Size son tavsiyem ve sözüm rahmetli genel Başkanımız şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun sözünü size hatırlatarak diyorum; saniyesine hükmedemediğiniz bir hayat için fırıldak olmaya gerek yok. Ya çıkın adam gibi açık açık konuşun,gerçekleri millete anlatın,ya da susun vicdanınızla baş başa kalın ve günü geldiğinde günahıyla,sevabıyla yüce rabbime hesap verin."

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.