Akın: Saatcı siyasi linçe maruz kalıyor

3 dönemdir başarılı belediyecilik çalışmaları ve projeleri ile dikkat çeken ve son olarak da yayınladığı bayram ilanı ile Muğla ve ülke gündemine oturan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya Büyük Birlik Partisi...

Akın: Saatcı siyasi linçe maruz kalıyor

3 dönemdir başarılı belediyecilik çalışmaları ve projeleri ile dikkat çeken ve son olarak da yayınladığı bayram ilanı ile Muğla ve ülke gündemine oturan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Harun Akın ‘dan da destek geldi.

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın, “Son günlerde saygıdeğer Fethiye Belediye Başkanımız Behçet Saatcı’nın’ Kurban Bayramı nedeniyle yayınlamış olduğu bayram mesajının ardından yapılan yanlış değerlendirmeler, yorumlamalar ve saptırmalar neticesinde adeta bir karalama ve siyasi lince maruz kaldığını düşünüyoruz.” Dedi.

Muğla’nın ve ülkenin Saatcı gibi değerlere her zaman ihtiyacı olduğunu vurgulayan Akın; “Kendisi ile ilgili daha önce yapmış olduğumuz değerlendirmelerde siyasi istikbal ve emeller peşinde koşan değil hak için hak yolunda hizmet etme şuuru ile dolu bir şahsiyet olduğunu,her ne olursa olsun davasından ve karakterinden ödün vermeden aynı çizgide dik duran düz yürüyen biri olduğunu,bundan sonrada böyle devam edeceğini belirtmiştik.Ülkemizin ve Muğlamızın bu değerlere ihtiyacı olduğunu,desteklenmesi ve her daim yanında olunması gerektiğini de ifade etmiştik.Bu sebeple bu şahsiyetlerin ve kişilerin bir takım emellere kurban edilmesini doğru bulmuyoruz.Bu bakımdan da Büyük Birlik Partisi olarak kendisini önemsiyor ve destekliyoruz.Biz kendisinin her zaman yanındayız,kimse anlamasa da biz anladık ve anlıyoruz.” Dedi.

“Her zaman destekçisi olacağız”

Her zaman Saatcı’nın yanında ve destekçisi olacaklarını açıklayan Akın, şunları söyledi:

“Bizler, aynı noktada bulunan insanlarız. Olaylara aynı noktadan bakan insanlarız. Aynı kökten gelen arkadaşlarız biz. Ayrımız gayrımız hiç yok. Parti tabelaları ayrı olsa da gönülde, yürekte, beyinde hep birlikte hareket ettik. Hareket etmeye de devam edeceğiz. Tabelalarımız ayrı olsa da gönüllerimiz birdir.İşte bu düsturdan hareketle’de Farklı mecralar da olmayacağı, bulunmayacağı düşüncesiyle;arzu etmesi ve bizlerle siyaset yapmak istemesi halinde kendisine kapılarımızın ve gönlümüzün sonuna kadar açık olduğunu,her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.”

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.