Akın: Mutluluk ve huzur kentini oluşturacağız

Büyük Birlik Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, alışveriş merkezi Mola City’de esnaflarını ve daha sonra otogar esnafını ziyaret etti.Akın, ziyaretleri sırasında mutluluk ve huzur kenti Muğla’yı...

Akın: Mutluluk ve huzur kentini oluşturacağız

Büyük Birlik Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, alışveriş merkezi Mola City’de esnaflarını ve daha sonra otogar esnafını ziyaret etti.Akın, ziyaretleri sırasında mutluluk ve huzur kenti Muğla’yı hep birlikte oluşturacaklarını söyledi.

Büyük Birlik Partisi Muğla Büyükşehir Adayı Harun Akın, Muğla için hazırladığı projeleri ve hedeflerini anlattığı seçim gezilerine ara vermeden devam ediyor. Akın, Muğla’daki outlet alışveriş merkezi Mola City’de ve otogarda esnaflarla buluştu, dertlerini dinledi, projelerini anlattı.

“Bu vatan için olduğu gibi yaşadığımız, nefes aldığımız güzel ilimize hizmet etmek bizim için şereftir ve boynumuzun borcudur” diyen BBP Adayı Harun Akın, “Biz Muğla’da yaşayan herkesi Muğlalı  kabul ediyor, hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun ilimiz adına bir ve beraber olmamız gerektiği inancıyla kucaklaşmak ve hep birlikte belediyecilik, yönetim ve hizmet anlayışını hakim kılmak istiyoruz” dedi.

Muğla’nın kronikleşmiş sorunları olduğunu ve bu sorunları çözerek, Muğla’yı fiziki ve sosyal yönden gurur duyulabilecek bir kent haline getirecek projeler ürettiklerini dile getiren  Akın, 48 ana başlıkta 480 proje geliştirdiklerini belirtti. Projelerini, seçim gezileri sırasında vatandaşlarla ve esnaflarla paylaşan Akın, “Esnafımız ve çalışanları tarafından çok büyük hoşgörü ile karşılandık. Halkımız artık belli mekan ve belli yerlerde bulunan, birilerinin istek ve talepleri doğrultusunda hareket eden değil, kendi yanında içinde dertlerini soracak, sorunlarına çözüm ve çare üretecek bir yönetici istiyor. Bu güzel ilimiz için çok zaman kaybedildiğini ifade etmek istiyorum ki bu hususu ziyarette bulunduğumuz her vatandaşımızda onaylamaktadır. Bu nedenle artık durmaya ve dinlenmeye hiçbirimizin hakkı yok,çok çalışmamız gerekiyor. Şehrin ve halkın güzel bir gelecek beklentisinin yok edildiğini, kaderiyle baş başa bırakıldığını üzülerek görüyoruz. Halk belediyeden ümidini kesmiş, hizmet beklentisi kalmamıştır” dedi.

Büyük şehir Belediye Başkan Adayı  Akın, “Gurur duyduğumuz memleketimizin Belediyecilik hizmetleri yönünden ihmal edilmesi nedeniyle bir köyden farksız görüntüsü ile görenleri ve yaşayanları mutsuz hale getirdiğini ayan beyan görmekteyiz. Çocuklarımızın, torunlarımızın, gelecek nesillerimizin bu şehirde bir insanın hak ettiği gibi yaşamasını istiyorsak bu şehri geliştirmek ve güzelleştirmek zorundayız. Görevi devraldığımız ilk günden itibaren her günün bir önceki günden daha iyi olmasını sağlayarak, Ekonomik, mimari ve sosyal yönden tam bir modern kent görünümüyle ‘mutluluk ve huzur kenti Muğla’ hedefine en kısa sürede birlikte ulaşacağız. Halkımız bizimle birlikte daha çok kazanan, daha az harcayan, daha güzel konutlarda oturan, park, bahçe ve sosyal yaşam alanlarında ailece güzel vakit geçiren muhteşem bir kentte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşama kavuşacaktır” diye konuştu.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.