Akın Milas’tan başladı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın seçim çalışmalarına Milas ilçesinden başladı. Akın, “Kendisini Muğla’ya adamış,bir Muğla aşığı,sevdalısı olarak tüm kazanımlarımı elde...

Akın Milas’tan başladı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın seçim çalışmalarına Milas ilçesinden başladı. Akın, “Kendisini Muğla’ya adamış,bir Muğla aşığı,sevdalısı olarak tüm kazanımlarımı elde ettiğim ve kendimi borçlu hissettiğim Muğla’nın dertlerini,sorunlarını,çarelerini ve çözümlerini en yakından bilen biri olarak göreve talip oldum.”dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın ve ekibi seçim çalışmalarına Milas ilçesinden başladı. Ağırlıklı olarak esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Akın, “İlk ziyaretimizi Milas ilçemize gerçekleştirdik.Milas halkımızın ve esnafımızın dertlerini,sorunlarını,talep ve isteklerini dinledik. Öncelikle Milas halkımızdan görmüş olduğumuz yakın ilgi,alaka ve samimiyete teşekkür ediyorum.” Dedi.

“Halk tedirgin”

Vatandaşların gelişmeler karşısında endişeli ve tedirgin olduğunun altını çizen Akın; “Halkımızda endişeli,tedirgin,esnafımız kan ağlıyor,halk iş,aş,ekmek istiyor.İşte bende bu sorunlara çare aramak çözüm üretmek için,tüm Muğlalı’ları aynı hoşgörü,aynı sevgi,aynı hizmet anlayışıyla kucaklamak ve onların hizmetkarı olmak için Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldum.Biz insanları etnik kökenleriyle, mezhep farklılıklarıyla, siyasi görüşleriyle değerlendirmiyoruz. Biz önce insan diye bakıyoruz. ve insanın her şeyin en iyisine layık olduğunu biliyoruz, Allah'ın yeryüzündeki kulları olarak görüyoruz. Hangi partinin mensubu olursanız olun, AK Parti'li de olsanız bizim kardeşimizsiniz, Milliyetçi Hareket Partili olsanız bizim kardeşimizsiniz, Cumhuriyet Halk Partililer bizim kardeşimizsiniz, Saadet Partililer bizim kardeşimizsiniz. Biz hepinizi Allah'ın emaneti olarak görüyoruz. Hepiniz için hizmete talibiz. Hangi partiye mensup olursanız olsun ama yerel seçimde ben inanıyorum ki Efeler diyarı Muğla’mız artık hizmet bekliyor,hizmet istiyor ve artık oyunu hizmete, samimiyete, hoşgörüye verecek ve Muğla’da hakim kılınan CHP’den kim aday olursa kazanır anlayışını,tabusunu yıkacak ve bizimle birlikte dik durup düz yürüyecektir.”dedi.

“Projelerimizi açıklayacağız”

“Kendisini Muğla’ya adamış,bir Muğla aşığı,sevdalısı olarak tüm kazanımlarımı elde ettiğim ve kendimi borçlu hissettiğim Muğla’nın dertlerini,sorunlarını,çarelerini ve çözümlerini en yakından bilen biri olarak göreve talip oldum.” Diyen Akın, şunları söyledi: “Çalışma arkadaşlarımla birlikte başlatmış olduğumuz hizmet seferberliğinde özlenen,hayal edilen,gençlerini,aydınlarını iş,aş için gurbete mahkum etmeyecek genci,yaşlısı, işçisiyle, esnafıyla, memuruyla, köylüsüyle, çiftçisiyle,emeklisiyle,yerlisi,yabancısı kısacası Muğla’da yaşayan,nefes alan herkesin kaynaştığı,bir ve beraber olduğu bir Muğla için hazırladığımız 48 projemizi en yakın zamanda Muğla halkının takdirlerine sunacağız. Biz yerel seçimlerde siyaset değil Muğla’nın geleceği için,yaşanabilir bir Muğla inşa etmek ve Allahın izniyle karnı tok,sırtı pek,başı dik bir Marka kent yapmak için tüm enerjimizle çalışacağız.Tüm Muğlalı hemşehrilerimi saygı ve sevgiyle,muhabbetle selamlıyor ve Haydi Muğla gelecek için şimdi bir oy diyorum. “

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.