Akın: Hizmetinize talibim

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren BBP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, “ Herkesi ayrım yapmadan karşılıksız seviyorum. Halkımızın hizmetine talibiz” dedi.BBP Muğla Büyükşehir Belediye...

Akın: Hizmetinize talibim

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren BBP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, “ Herkesi ayrım yapmadan karşılıksız seviyorum. Halkımızın hizmetine talibiz” dedi.

BBP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, Milas’a bağlı Sakarkaya köyünde halkla buluştu.

Siyaseti bir hizmet aracı olarak kullandığını vurgulayan Akın; “Ben ve tüm çalışma arkadaşlarım, sizler gibi bu ülkeyi, bu ülkenin insanlarını, hiçbir ayırım yapmaksızın karşılıksız seviyoruz. Hiçbirimizin siyaseten bir beklentisi yok. Bizler, sizlerin hizmetine talibiz. Partimin Muğla İl Başkanlığı görevini yürüttüm. Bugün de Büyükşehir Belediye Başkanı adayıyım. O günden bugüne çizgimizden bir sapma olmadı. Hiç kimseye her hangi bir görev ya da başka bir konuda söz vermedim. Kimseyle bir pazarlığım yok. Bugüne kadar çeşitli kesimlerden, farklı siyasi partilerden gelen teklifleri geri çevirdim. Bizim yolumuz Hak yolu, bu ülkeyi candan seven dürüst insanların yoludur. Bu yolun, sizlere hizmet etmekten geçtiğini biliyorum. Bu uğurda hiçbir zorluktan yılmadan, sadece ve sadece Muğlalılara hizmet etmek yürüyeceğim.Keşke bugüne kadar Muğla’yı yönetenler her şeyi doğru dürüst yapsalardı da bizler de onları alkışlasaydık. Ama ne yazık ki Muğla’yı yönetenler, halktan uzak, Muğla’nın sorunlarına duyarsız, görev sürelerini koltukta oturarak geçirdiler. Açılışlara, davetlere katılarak günlerini gün ettiler. Bir avuç merkeze hizmet edemeyenler bugün, bütün Muğla’ya hizmet edeceklerini söylüyorlar. Aslında söylediklerine kendileri de inanmıyor. Öte yandan Muğla genelinde oluşan bir önyargıya da değinmeden geçmek istemiyorum. Deniliyor ki; ‘CHP Muğla’da taşı aday gösterse kazanır.’ Böyle bir söylem Muğlalılara hakarettir, Muğlalının zekâsıyla alay etmektir. Bu söylemi asla kabul etmiyorum. Muğlalı, son derece zeki, çalışkan ve kimin ne yaptığını ya da ne yapacağını önceden kestirebilen insanlardır. Dolayısıyla şu ya da bu partinin güdümüne girmez, girmesini isteyenlere de cevabını verir” diye konuştu.

BBP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerin sonucu ne olursa olsun, Sakarkaya Köyü ile kurulan bu birlikteliği unutmayacağını, seçim öncesinde ve sonrasında Sakarkaya Köyü’ne gelmeye devam edeceğine söz verdi. Akın; “Sizlere, bana oy verin, ben de hizmet edeyim demiyorum. Öncelikle sizin gönlünüze girmeye çalışacağım. Beni bir kardeşiniz, bir evladınız olarak kabul edin. Çünkü ben sizleri bu andan itibaren bir kardeş, bir aile büyüğüm olarak göreceğim. Takdir sizin. Ben gönlümü sizlere açtım. Eğer sizler de bana açarsanız, girmeye hazırım” dedi.

Gerçekleşen ziyarete; BBP Muğla İl Başkan Yardımcısı Yurdakul Aynali, Milas İlçe Başkanı Yüksel Orer, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Gürsel Yüksel başta olmak üzere ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.