Akın, hepsini eleştirdi

Son günlerde ülke gündemini meşgul eden Arınç-Gökçek tartışmalarını değerlendiren Büyük Birlik Partisi Muğla Milletvekili Adayı Adayı Harun Akın’ın eleştirilerindenCumhurbaşkanın’dan Gökçek’e varıncaya kadar  herkes...

Akın, hepsini eleştirdi

Son günlerde ülke gündemini meşgul eden Arınç-Gökçek tartışmalarını değerlendiren Büyük Birlik Partisi Muğla Milletvekili Adayı Adayı Harun Akın’ın eleştirilerindenCumhurbaşkanın’dan Gökçek’e varıncaya kadar  herkes nasibini aldı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında yaptığı açıklamaları hatırlatan Akın, Gökçek’in derhal görevden alınması gerektiğini vurgulayarak; “Sayın Bülent Arınç, Melih Gökçek hakkında "Belediye başkanlığı adaylığında ve seçimlerde oy isterken bu yapının kucağında oturmuştur. Bu yapıya Ankara'yı parsel parsel satmıştır. Yurt yerleri vermiştir, zengin iş adamlarına okullar yaptırmıştır. İmar planlarında değişiklikler yaptırmıştır. Şunları yaptırmıştır, bunları yaptırmıştır. " açıklamasında bulunmuştur.Bu açıklama bir noktada suç duyurusudur.Herkese eşit mesafede olduğu iddia edilen yargı mensupları derhal harekete geçmeli ve Melih Gökçek hakkında işlem yapmalı ve derhal görevden alınmalıdır.”dedi.

“Cumhurbaşkanı ve Başbakan neden susuyor?”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu da göreve çağıran Akın; “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu nerdesiniz ve neden iki laf edip,gereğini yapmıyorsunuz? Dün çıktınız cemaat bizi aldatmış kandırmış dediniz,şimdi Melih Gökçe de bizi kandırmış, aldatmış mı diyeceksiniz? Korkarım adına çözüm süreci dediğiniz ancak çözümden öte çözülme ve bölünme sürecinde de hüsrana uğrayacaksınız ve o zamanda pardon muhatabımız İmralı,PKK ve uzantıları bizi aldatmış,kandırmış deyip,milletin duygularını sömürerek mağdur edebiyatı yapacaksınız.Paralel yapı türküsü çalıyorsunuz ama sizlerin içerisindeki Melih Gökçek gibi paralelleri neden görmezden geliyorsunuz.Siz esas kendi içinizdeki paraleli temizleyin,ne hakları var bu milletin hakkını ve hukukunu ona buna peşkeş çekmeye.”diye konuştu.

Akın şunları ekledi:

“Buradan tekrar bu işte vebali olan Bülent Arınç’ın aday olmasını istemedim karşı çıktım deyip,aday yapan kısacası bu işlerde vebali olan tüm sorumluları,yargı mensuplarımızı, savcılarımızı ellerini vicdanına koyarak gereğini yapmalarını bu ülkenin sorumlu bir vatandaşı olarak talep ediyorum.Kol kesen,baş kesen Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu nerdesiniz,neden susuyorsunuz,Allahtan korkmuyorsanız kuldan utanın ve derhal gerekli adımları atın.Siz atmazsanız bu milletin vicdanında her daim kara bir leke olarak kalacaksınız ve bizlerde ne bu dünyada nede ahrette sizlere asla hakkımızı helal etmeyeceğiz.”

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.