Akın: Eski Garaj stadyumla birleştirilmeli

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın, kent meydanı haline getirilecek olan eski garaj alınanının kaldırılacak olan stadyum alanı ile birleştirilmesi sonucu Muğla’ya yakışır bir yaşam alanı olacağını söyledi.Akın;...

Akın: Eski Garaj stadyumla birleştirilmeli

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın, kent meydanı haline getirilecek olan eski garaj alınanının kaldırılacak olan stadyum alanı ile birleştirilmesi sonucu Muğla’ya yakışır bir yaşam alanı olacağını söyledi.

Akın; “İktidar partisi yetkililerini,milletvekillerimizi ve Menteşe Belediyemizi göreve,hizmete davet ediyorum ve bu beraberlikle doğrular etrafında Muğla’da bir ve beraber olma ruhunu geliştirme adına bir adım atılmasını istiyorum.

Geçmiş zamanlarda AK Parti  Muğla Milletvekilimiz Nihat Öztürk’ün Atatürk Stadyumunun Kent Meydanı olarak düzenleneceği yönündeki açıklaması ve  Menteşe Belediyemizin eski garaj alanının kent meydanı olarak düzenleneceğini açıklamış olması bizleri sevindirmiştir.Ancak Muğla'ya yetmez Muğla'ya yakışan bizlerin 2014 yılında noterden onaylattığımız projelerimiz içerisinde yer alan stadyum ve eski garaj alanının birleştirilerek bir kent meydanı oluşturulmasıdır.”dedi.

Meydanların, kentlerin kimliği olduğunu ifade eden Akın şunları söyledi:

“Dünyanın neresine gidilirse gidilsin mutlaka o şehirde meydan vardır.

Meydanlar o şehrin gerçek kimliğini yansıtır.Her şehir meydanı o şehrin ekonomik kalkınmışlığı ile birebir örtüşmese de,kentin kültürüyle büyük ölçüde örtüşür.

Meydanlar, o şehirde yaşayanların ev dışında sosyalleştiği yaşam merkezleridir.

Şehir planlamasını bir konut planı gibi düşünürsek,meydanlar ailenin bir arada yaşadığı salonlar gibidir.

Bu nedenle eski otogar alanı ve Atatürk stadyumunun birleştirilerek Muğla'ya yakışır bir kent meydanı istiyoruz.Muğla’yı sevdiğimizi iddia ediyorsak,o zaman Muğla’nın menfaatleri etrafında birlik olmayı başarmalıyız.Şehrin güzelleşmesi için, yaşanılabilir bir kent olması için elimizden geleni yapmalıyız.Ben bu vesile ile bu konuya duyarlı tüm STK’ları ve vatandaşlarımızı konuyu gündemde tutmaları hususunda bir ve beraber olmaya davet ediyorum.Onların değil bizim istediğimiz ve bizlerin hak ettiği hizmetler yapılmalı ve bizlerde talep etmeliyiz.

Bu nedenle eski otogar alanı ve Atatürk stadyumunun birleştirilerek Muğla mimarisine ve dokusuna uygun Muğla'ya yakışır bir kent meydanı istiyoruz.Dönülmesi imkansız yarım ve kısır kalmış,birbirinden kopuk  bir proje ve hizmet istemiyoruz.”

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.