AKIN: ANKETLERE İTİBAREN ETMEYİN

Büyük Birlik Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, yaptığı açıklamada son günlerde yapılan anketlerin seçmeni yanıltmaya yönelik olduğunu belirterek, “Anketlere itibar etmeyin” dedi.Muğla’da tarafsız,...

AKIN: ANKETLERE İTİBAREN ETMEYİN

Büyük Birlik Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, yaptığı açıklamada son günlerde yapılan anketlerin seçmeni yanıltmaya yönelik olduğunu belirterek, “Anketlere itibar etmeyin” dedi.

Muğla’da tarafsız, bağımsız, özgür ve herkese eşit mesafede yayın yapan tüm yerel basına teşekkür eden Harun Akın, “Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle yürütülen süreçte her siyasi partinin ve adaylarının Muğla halkına kendini ifade edebilmeleri noktasında hiçbir ayrım gözetmeksizin herkese eşit mesafede yer veren tüm yerel basınımıza sonsuz teşekkürlerimi sunmayı bir borç hissediyorum. Fakat ne yazık ki ulusal anlamda yayın yapan organlara baktığımızda sanki Muğla’da seçimlere giren sadece üç parti (AKP-MHP ve CHP) katılıyormuş gibi lanse ediliyor. Bizlerden bahsedilmemesi, kimi zamanda tanıtmadan sadece isim olarak geçiştirmelerini, birtakım çıkar ve menfaat odaklarınca yine anketler düzenlenerek bu anketlerde yine sadece bu üç siyasi partiye yer vermek suretiyle taraflı davranan ve halkımızı yanlış yönlendirme peşinde koşanları da esefle kınıyorum. Ben saygıdeğer Muğlalı hemşerilerimden bu tür anketlere itibar etmemelerini istiyorum” dedi.

Kamuoyuna açıklanan anketlerin bu partiyle şu parti yarışıyor, arada az bir fark kaldı şeklindeki haberlere seçmenin inanmaması gerektiğini kaydeden Akın şunları söyledi:

“Bu tür anketlerin ve haberlerin özellikle siyasi arenada arayış içerisinde olan henüz oyunu kime vereceği noktasında karamsar olarak tabir edilen seçmenimizin aklının çelinmesi, kendi çıkar ve menfaatleri doğrultusunda bu oyların yönlendirilmesine yönelik çalışmalardır. Ben buradan bir kez daha Muğla’ya hizmet etme noktasındaki yarışta Büyük Birlik Partisi çatısı altında şahsımın da var olduğunu, daha yola çıkmadan Muğla için dertlenen ve neler yapılmalı diyerek projeler hazırlayıp bu hizmetleri sizlere kazandırma adına namus ve şeref sözü veren tek aday olduğumu da belirtmek isterim. İşte bunun için bu seçimde bir farkınız olsun tercihiniz, teveccühünüz birlikte belediyecilik anlayışıyla hareket eden kardeşiniz Harun Akın olsun diyorum.”

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.