Akdeniz’den Öztürk’e Tepki

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk’ün MHP’li Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ile ilgili olarak yaptığı açıklamalara Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz’den sert tepki geldi. Akdeniz, kendi sitesinde...

Akdeniz’den Öztürk’e Tepki

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk’ün MHP’li Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ile ilgili olarak yaptığı açıklamalara Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz’den sert tepki geldi. Akdeniz, kendi sitesinde Öztürk’e verdiği cevapta , Fethiye halkının gönlünden Behçet Saatcı’yı silemeyeceklerini söyledi. Akdeniz, açıklamasında şunları söyledi:

AKP Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk; Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi ve MHP Fethiye İlçe Başkanı Hamdi Gürbüz’le ilgili konuşmuş.

Nihat Öztürk; “Fethiye Belediye Başkanı’na artık rahat siyaset yaptırmayacağız!” demiş.

Ne yapacaksınız Sayın  Öztürk? Belediye Başkanımızın üzerine gönderdiğiniz müfettişlere yenilerini ekleyip, operasyon mu yapacaksınız?

Fethiye Belediyesi’nin, Bakanlık onaylamadığı için hayata geçiremediği yüzlerce projesine rağmen yaptıklarını mı yıkacaksınız?

Meşru yollarla bileğini bükemediğiniz ve tüm baskılara rağmen belediyeciliğin Muğla’daki “1 Numarası” olan Sayın Saatçi’ye ne yapabilirsiniz?

Fethiye Belediyesi’ne, son dönemlerde yapılan çirkin tezgahların ardında kimler vardır acaba?

Sayın Behçet Saatçi’ye karşı olan bu kininizin nedeni; bazı tekliflerinizi reddettiği için olmasın sakın!

Her şeye rağmen Fethiyeli vatandaşlarımızın gönlünden silemediğiniz “Behçet Saatçi” ismini lekelemek için daha ne yapacaksınız?

AKP Muğla İl Başkanı’nın tehdit kokan bu ifadelerini, Miliyetçi-Ülkücü Hareket’in kabul etmesi mümkün değildir.

Bir de “Belediye Başkanı ‘Büyükşehir’le ilgili vatandaşa yanlış bilgi veriyor.” diyorsun. Sizin verdiğiniz bilgilerin neresi doğru ki Nihat Bey!

Eğer Milliyetçi-Ülkücü Camia ile ilgili bir problemin varsa, senin belirleyeceğin bir televizyona çıkar, hesaplaşırız seninle! “

Bu haber toplam 134 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.