Akdeniz, yetkilileri göreve çağırdı!

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz, üniversite içerisinde Nevruz kutlamaları bahanesiyle bölücü terör örgütü elebaşısı lehine pankartlar açıldığını ve sloganlar atıldığını iddia ederek başta Valilik ve...

Akdeniz, yetkilileri göreve çağırdı!

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz, üniversite içerisinde Nevruz kutlamaları bahanesiyle bölücü terör örgütü elebaşısı lehine pankartlar açıldığını ve sloganlar atıldığını iddia ederek başta Valilik ve Savcılık olmak üzere yetkilileri göreve çağırdı. Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz sosyal medya hesabı:

twitter.com/ErenAkdeniz

şahsi hesabından, 18.03.2013 tarihinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde "Nevruz Kutlamaları" adı altında eylem yapan bir grup bölücü örgüt yandaşının, bebek katili Apo lehine pankart açarak slogan attıklarını fotoğraflarıyla ortaya koyarak; devlet yetkililerini göreve davet etti. Akdeniz; konu ile ilgili olarak fotoğrafları da kendi sitesinde yayınlarken, şu açıklamalara yer verdi:

“Bugün Muğla Üniversitesi’nde PKK’lılar tarafından atılan sloganlar ve açılan pankartlar, ihanetin boyutunu bir kez daha ortaya koymuştur. Muğla’da, bölücü terör örgütü yapılanması olduğunu yıllardır haykırıyoruz! Bugün yaşananlar, ihaneti ayan beyan ortaya koymuştur.

Daha önce Muğla Üniversitesi çantalarının ve battaniyelerinin PKK kamplarından çıktığını ispatlamıştık.

Bugün ise bölücüler, Üniversite’nin göbeğinde, bebek katili lehine sloganlar atmakta ve pankartlar açmaktadırlar. Çanakkale Şehitlerimizi andığımız günde yapılan bu ihanet provası, provokasyon falan değil resmen devlete meydan okumadır.

Üniversiteleri ve dahi memleketimizin her köşesini karıştırmak isteyen bu hainlerden derhal hesap sorulmalıdır! Bekleyecek zaman yoktur. Milletin emaneti olan makamlarda oturup da millete yönelik kurulan komplolara kayıtsız kalınmamalıdır.

Valilik, Rektörlük, Emniyet Güçleri ve Savcılık derhal harekete geçip, gereğini yapmalıdır! Devletin tüm yetkililerini göreve davet ediyorum.”

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.