Akçay, hastaneyi denetledi

Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Gürbüz Akçay, Yatağan Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak hastane yönetimini ve hastaları dinledi.Beraberinde Mali Hizmetler Başkanı İsmail Öksüz, Tıbbi Hizmetler...

Akçay, hastaneyi denetledi

Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Gürbüz Akçay, Yatağan Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak hastane yönetimini ve hastaları dinledi.

Beraberinde Mali Hizmetler Başkanı İsmail Öksüz, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Hasan Kaya ve İdari Hizmetler Başkanı Dr. Zeki Gürlesin ile Yatağan Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunan genel sekreter Akçay amaçlarının Muğla merkez ve ilçelerinde bulunan 12 devlet hastanesindeki fiziki, personel, sağlık personeli ve araç gereç donanımı gibi konulardaki eksiklerini tespit edip çözüme kavuşturmak olduğunu belirtti.

Yatağan Devlet Hastanesi Yönetici Başhekimi Dr. Gürsel Topal, Hastane İdari Yöneticisi İsa Turhal ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülşah Nur’un da hazır bulunduğu incelemeler sırasında Genel Sekreter Akçay zaman zaman sıra bekleyen hastalarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.