Akbal: Şeffaf olacağız

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürütürken Muğla’ya atanan Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, göreve başladıktan sonra ilk toplantısını Muğla’daki mahalle muhtarları ile yaptı.15 mahalle muhtarının katıldığı...

Akbal: Şeffaf olacağız

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürütürken Muğla’ya atanan Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, göreve başladıktan sonra ilk toplantısını Muğla’daki mahalle muhtarları ile yaptı.

15 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda konuşan İl Emniyet Müdürü Akbal, Muğla’nın asayiş ve güvenliğinin her şeyden önce geldiğini belirtti. Muğla Muhtarlar Birliği Başkanı Mehmet Baştuğ’un da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, “Muğla’ya atandıktan sonra ilk toplantımızı bizim elimiz kulağımız olan muhtarlarımız ile yapmayı uygun buldum. Ben muhtarlarımız ile iyi ilişkiler içinde bulunmayı seven birisiyim. Kurumlar arası iletişime önem veren, şeffaf bir görev anlayışını sahibim. Bu toplantıda Muğla’nın güvenlik ve asayiş sorunlarını masaya yatıracağız. Muğla’nın güvenlik ve asayişi her şeyden önce gelir. Varsa eğer bir sorun bu sorunları muhtarlarımız ile birlikte çözeceğiz. Bu konuda geçmişte yapılan ve halen devam eden çalışmaları tekrar gözden geçirme fırsatı bulacağız. Muğla’da halkın polise desteğinin en üst seviyede olması bizler için sevindirici. 155 Polis İmdat telefonunu kullanmada AB standartlarını yakalamış bilinçli bir Muğlalı halkı var. Bizim Emniyet olarak asayiş, terör, trafik ve bunların yanında olmazsa olmazımız Toplum Destekli Polis departmanımız halk ile bizim aramızda köprü vazifesi görüyor. Muğla’da halkla bütünleşerek iyi çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Muğla Muhtarlar Birliği Başkanı Mehmet Baştuğ, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal’a yeni görevinde başarılar dilerken, “İlk toplantının muhtarlarımız ile yapılması bizim açımızdan önemli. Biz muhtarlar olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Emniyet mensuplarımıza gereken her türlü desteğe ve yardıma hazırız” diye konuştu.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.