Akbal muhtarlarla buluştu

Muğla İl Emniyet müdürü Ahmet Akbal, Ortaca ilçesini ziyaretinde Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Trafikten Sorumlu Emniyet Müdür...

Akbal muhtarlarla buluştu

Muğla İl Emniyet müdürü Ahmet Akbal, Ortaca ilçesini ziyaretinde Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Trafikten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ayhan Taş, Bölge Trafik Şube Müdürü Nevzat Erem ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık ile İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalinde Mahalle Muhtarları ve Ortaca Güvenlik Hizmetlerini Sevenler Derneği Üyeleri ile toplantı yaptı.

Muhtarlar ve dernek üyeleri ile yapılan toplantıda konuşan İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal; önce İlçenin nüfus sayısını ve suç oranında bilgilendirme yaptı. Ortaca İlçesi’nde suç oranının düşük olduğunu bildiren Emniyet Müdürü Akbal, Ortaca Halkının polise verdiği destekten dolayı teşekkür etti. İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal Ortaca ilçesinin turizm ve seracılıkla uğraşıp, üretim yapan bir ilçe olduğunu Emniyet ile muhtarların devamlı bilgi alışverişinde bulunması gerektiğini bildirdi. Muhtarlardan uyuşturucu kullanan çocukları sert muamele yapılmamasını onları rehabilatasyon yapılabilmesi için İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yardım almalarını istedi. Muhtarların halkın dert ve şikayetlerini İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ve Polis İmdat 155 aralamalarını istedi.

Ortaca’da bulunan Bölge Trafik Büro Amirliği’nde bilgi veren Emniyet Müdürü Ahmet Akbal; “ Ortaca İlçesi’nde bulunan Bölge Trafik Bürosu’nda 8 personel bulunmaktaydı. Günlük birkaç evrakın dışında başka işlem yapılmıyordu. Kurmaylarımla yaptığım toplantı sonunda önce Valimize daha sonra Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ve daha sonrada Bakanlığımızın onayını sunarak burayı kapattık. Muğla İktidar ve Muhalefet Parti Milletvekillerini bizzat bilgi verdim. Kendileri teşekkür ettiler. bürodaki personelimizi de çevre yollarında denetim yapmaları için kullanıyoruz. Burada bizim bir hatamız var. Halkımızı gerekli açıklamayı yapamadık. Bölge Trafik Ekipleri tarafından yakalanan araçlar, araç sahiplerinin istedikleri otoparklara çektiriyoruz. Kesinlikle Fethiye İlçesi’nde bulunan Bölge Trafik Bürosuna göndermiyoruz. Halkımızın isteği doğrultusunda hareket ediyoruz.

Biz Emniyet Müdürlüğü olarak halkımızın huzurunu sağlamakla görevliyiz. Halkımızda bizlere destek vermektedir. Türk milleti misafirperverdir. Birbirini sever. Kırgınlıklar olsa bile kısa zaman içinde kaybolur” dedi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.