Akbal muhtarlarla buluştu

İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal ve Ortaca İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, Ortaca köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal ve Ortaca İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, mahalle muhtarlarıyla...

Akbal muhtarlarla buluştu

İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal ve Ortaca İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, Ortaca köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal ve Ortaca İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, mahalle muhtarlarıyla 2013 yılının değerlendirmesini yaptı.

Toplantıya İlçe Kaymakam Hüseyin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, Emniyet Müdür Yardımcısı Reşat Eldemir, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Hüseyin Başkan, Karakol Amiri Komiser Yardımcısı İlyas Demir, Asayiş Büro Amiri Komiser Yardımcısı Oğuzhan Orhan, Terörle Mücadele ve Güvenlik Büro Amiri Baş Polis Turgut Lal, 13 Mahalle Muhtarları ve Polise Yaşatma Derneği Üyeleri yer aldı.

Yapılan kahvaltıda konuşan İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal; “Muğla’mızın güzel ilçelerinden olan Ortaca’da güzel bir tesiste güzel insanlarla beraber olmak İl Emniyet Müdürü olarak ben çok mutlu oldum, teşekkür ederim. Bu gün burada muhtarlarımız, Emniyet Müdürlüğümüzün derneğinin başkan ve üyeleri ile beraberiz. Burada kahvaltıdan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde huzur toplantısı ve orada sorunların görüşülmesi, asayiş ve trafik sorunların görüşülmesi konusunda bir toplantımız olacaktır. Katıldığınız için başta kaymakam Bey olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum ve afiyet olsun diyorum. Bundan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki huzur toplantısında da olmak isterim” dedi.

Muhtarların sorunlarını dinleyen İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, “Önce İl Emniyet Müdürlüğü olarak bizim için önce muhtarlarımız, Sivil Toplum Kuruluşları, sendikalar ve diğer kuruluşlar gelir. Bu toplantılarda görüşleriniz, önerileriniz ve tavsiyelerini almak için buradayız. Hiçbir sorununuzun olmaması da güzel bir şey olur. Olursa da paylaşmak için buradayız. Sizlerin önerilerinizle neler yapabiliriz? Bu tür toplantılarımıza ayda bir ve iki ayda bir yapıyoruz. Ortaca’nın brifingini aldım; olayları takip ediyorum. Ortaca şu ana kadar iyi durumdadır. Zaman zaman hırsızlık olayları olmasına rağmen tabiî ki buraya çok göç olduğu için bu tür olaylar meydana gelecektir. Emniyet Müdürlüğümüz gerekli çalışmalarını yapmaktadır” diye konuştu.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.