AK Partililer’den Erdoğan’a bağış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmalarında kullanılmak üzere AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından açılan hesaba bağış yapıldı.AK Parti İl Başkan Vekili Hamza Akercan, Menteşe İlçe...

AK Partililer’den Erdoğan’a bağış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmalarında kullanılmak üzere AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından açılan hesaba bağış yapıldı.

AK Parti İl Başkan Vekili Hamza Akercan, Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri tarafından Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmalarında kullanılmak üzere açılan hesaba bağış yapıldı. İl Başkan vekili Hamza Akercan, “Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birisini 10 Ağustos’ta yaşayacağız. Halkımız ilk defa kendi Cumhurbaşkanını kendisi seçecek. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı adayı olarak inşallah ilk turda Türkiye Cumhuriyeti’nin halk tarafından seçtiği ilk Cumhurbaşkanı olacak. Biz de kendisine bu seçim çalışmasında destek vermek için bağışta bulunduk” dedi.

Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal ise, “Sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan halkımızın oyları ile 10 Ağustos’ta inşallah Cumhurbaşkanı seçilecek. Biz AK Parti teşkilatları olarak Sayın Başbakanımızı bu yolda yalnız bırakmak istemedik ve bağışta bulunarak katkı vermek istedik” dedi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.